forsaken demon
Čuven
- Učlanjen(a)
- 03.07.2002
- Poena
- 690
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Intel 13600K
- Matična ploča
- DeepCool AK620 White
- RAM
- 64 GB Kingston Fury Renegade DDR4 3600 Mhz
- GPU
- Gigabyte RTX Windforce OC 5070 12 GB
- Storage
- KC3000 PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD 2 TB, Seagate Firecuda 530 M.2 SSD 2 TBCrucial® MX100 SSD 512 GB, Western Digital, Western Digital Caviar Green WD20EARX 2 TB
- PSU
- Be Quiet Pure Power 13M 850W
- Monitor
- Dell 24"
- Mobilni telefon
- Samsung A52S
- Pristup internetu
- Optički internet
Imam par pitanja koja me odavno muče, pa bih vam bio zahvalan za odgovore na bar neko od njih🙂
1.Pošto uz PowerDVD 5 Deluxe ne dolazi apsolutno nikakvo uputstvo pojma nemam gde se nalazi taster za vađenje slika. Može li neko da me prosvetli? Znam da funkcija postoji, navedena je u jednom meniju ali ne piše kako se koristi.
2.Šta je potrebno da bi se pravilno reprodukovao DTS zvuk sa DVD-a na PC-ju? Da li to zavisi od softvera (pomenuti PowerDVD) ili hardvera (imam Sound Blaster Live 5.1 + Altec Lansing 2.5.1), tj. da li moja mašina može da ga pravilno reprodukuje?
3.Jedan DVD koji imam mi traži da prebacim sliku u 4:3 format da bih mogao da koristim director's commentary (Ghostbusters) pa me zanima kako to da uradim?
1.Pošto uz PowerDVD 5 Deluxe ne dolazi apsolutno nikakvo uputstvo pojma nemam gde se nalazi taster za vađenje slika. Može li neko da me prosvetli? Znam da funkcija postoji, navedena je u jednom meniju ali ne piše kako se koristi.
2.Šta je potrebno da bi se pravilno reprodukovao DTS zvuk sa DVD-a na PC-ju? Da li to zavisi od softvera (pomenuti PowerDVD) ili hardvera (imam Sound Blaster Live 5.1 + Altec Lansing 2.5.1), tj. da li moja mašina može da ga pravilno reprodukuje?
3.Jedan DVD koji imam mi traži da prebacim sliku u 4:3 format da bih mogao da koristim director's commentary (Ghostbusters) pa me zanima kako to da uradim?