reksoNa
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 07.03.2014
- Poena
- 170
Prvo imam jedno pitanje. Nakon nekog vremena i koristenja kompijutera sistem mi otezano radi. Znaci sporije se upali pa se onda ceka da se pootvaraju svi oni programi da bi poceo rad. Kad se malo zagrije povrati se u normalu ali me to sto usporava uzasno nervira. Ima 3gb ram, GeForce 625 2gb ddr3, core2duo E7500 2x 2.93 i hard disk Hitachi 500gb Sata ll 7200rpm 3gb/s. Ne znam zbog cega se to desava ali ja mislim da je to zbog HDD-a. Masu programa sam koristio da ga optimizujem ali opet onaj problem sa paljenjem ima. Znaci kad mu tek ubacim softver radi sve full ali nakon nekog vremena ovo pocne. Sta mislite je li trebam da mijenjam HDD mozda su sektori u pitanju?
2. Vec neko vrijeme kompijuter mi ne tako cesto samo zakoci i izadje mi plava slika dje pise da proverim jesu li neki drajveri dobro instalirani ili je neka greska u biosu i ne znam sta jos tu pise . Na PC proverao sve drajvere sve je apdejtovano sve je full ali ovo mi se ponovo ponekad desi. Zna li neko o cemu je rijec?
2. Vec neko vrijeme kompijuter mi ne tako cesto samo zakoci i izadje mi plava slika dje pise da proverim jesu li neki drajveri dobro instalirani ili je neka greska u biosu i ne znam sta jos tu pise . Na PC proverao sve drajvere sve je apdejtovano sve je full ali ovo mi se ponovo ponekad desi. Zna li neko o cemu je rijec?