Šta je novo?

Par problema sa laptopom

adzo89

Slavan
Učlanjen(a)
03.11.2008
Poena
319
Uzeo sam sestrin laptop koji je u poprilicnom haosu pa da vidim moze li se sta srediti pa da ga koristim...laptop je dobre konfiguracije sa core dual procesorom, 2 giga rama itd... u pitanju je hp laptop...e sad: prvo me interesuje koliko se krecu cijene punjaca s obzirom da je njen pokvaren i isto tako baterija ne moze da izdrzi cini mi se ni pola sata... drugi veci problem su dvije linije preko sredine ekrana (u pitanju su male linije ali ipak iritiraju) pretpostavljam da je u pitanju graficka? pa ako se ko razumije bicu zahvalan na pomoci!

sto se tice cena...

baterije nove su oko 80-100e neke standardne mozda su one sa vise celija i skuplje...a punjac je negde oko 60-70e nov originalni...
E sad, mozes dosta povoljnjije da prodjes ako malo ronjas po oglasima... a sto se tice linijica na ekranu to moze da bude i monitor i grafika... mozda neku fotku da postavis...
:wave:

zar je moguce da je tako skupa baterija a i punjac? evo u pitanju je displej bio, malo sam ga rukama prodrmao i makle su se linije...jedan problem manje :D

Poslednja izmena:
Punjač možeš da nađeš i univerzalni...možda i ispod 3000 din, ali uvek je bolje uzeti original.

Bateriju možeš da pokušaš da repariraš ili da uzmeš neku polovnu, ali opet, nova baterija je nova baterija...

Pokušaj da promućkaš i bateriju, možda upali :d

Iz svega gore navedenog vise ti se isplati da kupis nov laptop, a da taj prodas nekom za delove ;)

koliko je to isplativo? koliko se moze uzet kad bi se davalo u djelove?

Pa prvo probas da ovde postavis oglas, pa obrnes jos par sajtova specijalizovanih za prodaju IT stvarcica, a ako to ne uspe mogao bi da pozoves neki servis da vidis koliko bi ti ponudili...

U prevodu, opasna *******cija...
Pa vise ti se isplati da mu nabavis bateriju i punjac, ili samo punjac neki polovni za 30 tak eura i koristis bez baterije...
Sve ostalo su corava posla :d

Ukoliko je samo baterija ili punjac otisao,nikako se ne isplati prodati ga u delove.

Vrh Dno