SeeBeen
Jež
- Učlanjen(a)
- 10.01.2005
- Poena
- 680
Moja oprema
- CPU & Cooler
- AMD ThreadRipper 3960X
- Matična ploča
- Asus ROG Zenith II Extreme Alpha
- RAM
- 8x8GB Corsair Vengeance RGB Pro @ 3600MHz
- GPU
- MSI GeForce RTX 3090
- Storage
- 4x Samsung 980 Pro 1TB
- Zvuk
- Integrale + Logitech Z-5500
- PSU
- Asus ROG Thor 1200W
- Kućište
- Lian Li PC-011D XL
- Monitor
- 3x 27"
- Miš & tastatura
- ZSA Moonlander + Logitech MX Master 3
- Laptop
- MBP 14 M1
- Mobilni telefon
- Samsung S22 Ultra
- Pametni uređaji
- Smartwatch
- Steam
- coola_m
- Pristup internetu
- Optički internet
Imam par pitanja u vezi sa XP-om
1. Odnedavno (nem' pojma otkad) mi mouse pointer nije animiran. Koristim Vista aero kursor i onaj kruzic se ne okrece, samo stoji! do cega bi to moglo da bude, sys restore nije resio problem!
2. Kako da u statusu mreze vidim broj kilobajta koji su preneseni, a ne broj paketa.
3. Kako da podesim da mi .3gp fajl otvara u RealPlayer-u. U podesavanjima RP-a je namesteno da on otvara taj tip. Kao i u folder options-Fule types. Ali Windows me svaki put pita kojim programom da ga otvori (i svaki put stikliram da me ne pita vise)!
Unapred hvala!
1. Odnedavno (nem' pojma otkad) mi mouse pointer nije animiran. Koristim Vista aero kursor i onaj kruzic se ne okrece, samo stoji! do cega bi to moglo da bude, sys restore nije resio problem!
2. Kako da u statusu mreze vidim broj kilobajta koji su preneseni, a ne broj paketa.
3. Kako da podesim da mi .3gp fajl otvara u RealPlayer-u. U podesavanjima RP-a je namesteno da on otvara taj tip. Kao i u folder options-Fule types. Ali Windows me svaki put pita kojim programom da ga otvori (i svaki put stikliram da me ne pita vise)!
Unapred hvala!