Šta je novo?

Par pitanja - Windows XP

SeeBeen

Jež
Učlanjen(a)
10.01.2005
Poena
680
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD ThreadRipper 3960X
Matična ploča
Asus ROG Zenith II Extreme Alpha
RAM
8x8GB Corsair Vengeance RGB Pro @ 3600MHz
GPU
MSI GeForce RTX 3090
Storage
4x Samsung 980 Pro 1TB
Zvuk
Integrale + Logitech Z-5500
PSU
Asus ROG Thor 1200W
Kućište
Lian Li PC-011D XL
Monitor
3x 27"
Miš & tastatura
ZSA Moonlander + Logitech MX Master 3
Laptop
MBP 14 M1
Mobilni telefon
Samsung S22 Ultra
Pametni uređaji
Smartwatch
Steam
coola_m
Pristup internetu
  1. Optički internet
Imam par pitanja u vezi sa XP-om

1. Odnedavno (nem' pojma otkad) mi mouse pointer nije animiran. Koristim Vista aero kursor i onaj kruzic se ne okrece, samo stoji! do cega bi to moglo da bude, sys restore nije resio problem!

2. Kako da u statusu mreze vidim broj kilobajta koji su preneseni, a ne broj paketa.

3. Kako da podesim da mi .3gp fajl otvara u RealPlayer-u. U podesavanjima RP-a je namesteno da on otvara taj tip. Kao i u folder options-Fule types. Ali Windows me svaki put pita kojim programom da ga otvori (i svaki put stikliram da me ne pita vise)!

Unapred hvala!

1. i meni se to desilo, samo sam otisao na pointer options promenio u neki obican, posle opet vratio na vista pointer i radi sve kako treba.
2. nemam pojma
3. kada nadjes na .3gp fajl klikni na njega desnim klikom, onda pa properties, i onda pri vrhu imas :

type of file : .3gp

opens with : i tu nadjes real player... apply-ok i to je to.

untitledxf3.jpg

Poslednja izmena:
Ne nije... Ali nasao sam resenje, zezanje po registryju, nekako je koristio win podesavanja sa drugog account-a gde nije bilo podeseno.... Resio sam i ovo za pointer... Ali kako da sredim ovo sa mrezom!

Tesko da ces resiti prebacivanje packets u bytes. Jednostavno neke mrezne karte (ili njihovi drajveri) pokazuju u paketima a neki u bajtovima, i do sada nisam video nacin da se ovo promeni, par puta sam trazio jer sam imao nekoliko asusovih ploca i svaka sledeca je pokazivala drugacije, u zavisnosti od int. mreze.

U pravu si, nikako ne moze da se promeni, ali posto imam dve integrisane mrezne na ploci, prebacio sam kabl iz jedne u drugu i na njoj mi pokazuje u byteovima...

Uglavnom, sve D-link kartice prikazuju u bytovima kao marvelove, dok nVidia integrale i realtek prikazuju u paketima!

1. Ako koristi YASU, ugasi ga i restartuj sistem.
2. Realno - nikako, zavisi od kartice do kartice (tj. mreznog kontrolera)

Nazad
Vrh Dno