Šta je novo?

Par pitanja - Volume label i particije

Corey

Slavan
Učlanjen(a)
14.01.2005
Poena
319
Konkretno treba mi pomoć oko volume labela DVD Rezača.
Particije
C(Win XP),E i F(Sve su primarne) i D koji je DVD Rezač.
1.Kako da promenim drive letter dvd rezača?
3.Pošto su mi sve particije primary da li je bolje da ostale(e i f) koje mi služe za podatke da stavim na logical i zašto?
3.Želeo bih da spojim particije E i F ali kada treba da izaberem drugu uvek mi izbaci kao jedini izbor C(Active) i nikako mi ne uspeva!Znate li neki drugi način?

Partition Magic >= 7.0

Drive letter mozes menjati i u Control Panel/Administrative tools/Computer Management

^^
Gde tacno,ne mogu da nađem nigde?

@glober
sedmica?,imam osmicu ali ne može da uradi to što mi treba.

Corey je napisao(la):
^^
Gde tacno,ne mogu da nađem nigde?

@glober
sedmica?,imam osmicu ali ne može da uradi to što mi treba.
Control Panel->Administrative tools->Computer Management pa Storage->Disk Management ;)
onda desni klik na zeljeni drive letter, pa "Change Drive Letter and Paths..." ;)

Sto se drugog dela tice, pokusaj s nekim drugim programom jer PM ima nezgodan obicaj da napravi probleme :smash:, a to sto ti hoces da uradis ga prosto mami da napravi s*anje :D
Sta god da koristis najbolje je da odradis backup svega bitnog i onda cackaj s cim god hoces, pa i ako prsne negde nije mnogo strasno :d

Pa ides na Disk Management, gde ti se pojave drajvovi (C,D,...)
desni klik i Change drive letter

Hvala na odgovorima.
Koju dobru alternativu mi preporučujete da obavim posao?

Hvala svima na pomoći.Pošto mi spajanje nije toliko neophodno odlučio sam da to batalim samo zbog količine podataka i vremena koje bi bilo potrebno da se sve to backupuje.Poz :wave:

Vrh Dno