Šta je novo?

Par pitanja u vezi AIW...

• Začetnik teme Začetnik teme Boki.N
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Boki.N

Enthusiast
VIP član
Učlanjen(a)
01.12.2000
Poena
1,035
Moja oprema  
Laptop
Acer Aspire 7
Mobilni telefon
Sony XZ2C, Huawei Mate 10, iPhone 2020SE (fuj)
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
  2. Mobilni internet
R9800 Pro AIW.
Elem, TV radi perfektno, ali:
- kako, dodjavola, da pokrenem FM? I cime? Kada sam gledao skreen-shotove MMC-a postoji opcija na LaunchPad-u FM, ali kod mene je NEMA.
- drugo, da li postoji neki drugi softver koji radi sa ovim karticama, poshto MMC ima prenisku toleranciju na slabije kanale pa ne mogu da nadjem sve.
Isao sam na search, ali nisam nasao slicnu temu.
Da li neko zna neki opsti sajt na temu Tv-tuner-a, ja sam izgubio link koji sam nekada imao.

AiW 9800 nema podrsku za FM.
Moze da se pokrene Dscaler uz dosta muke, ali bez problema rade ChrisTV i BeyondTV
Za ovu karticu je mozda najbolje da se informises na
Rage3d forumu, ima interesantnih stvari npr. kako da se vrate stari drajveri koji zvuk prenose analogno umesto preko agp-a i slicno.

ssteva je napisao(la):
AiW 9800 nema podrsku za FM....

Zanimljivo. Ja bih bas rekao da IMA, ali da je iz nekih razloga disejblovana 😀
Naime, em pise da karta ima FM tuner, em ga ima u listi uredjaja. Ali nigde ne mogu da ga aktiviram 🙁 Moguce je da gresim.
A inace TV radi kao analogni tuner.

Hm, tvcards.com, postojao je jedan sajt koji se bavi samo programima TV i FM tipa, ali nikako ne mogu da se setim imena 🙁

Jel to ona Mihailova Power color?? Posto kol'ko znam ta nema fm tjuner (ili ga ja za ovih pola godine nisam pronasao)🙂

Jet Set Willy je napisao(la):
Jel to ona Mihailova Power color?? Posto kol'ko znam ta nema fm tjuner (ili ga ja za ovih pola godine nisam pronasao)🙂

Nije Mihajlova mada jeste TUL-ova.
A ovaj link ka Rage3D ne radi.

Nazad
Vrh Dno