Šta je novo?

Par pitanja oko SE M600i

Zato sto ne znam da za 500 dinara mogu da kupim 5 olovcica :D

Napisi molim te di to ima :D

ebay naravno :) Samo mi nemoj reci da je to neki problem, ima milion ljudi na forumu koji mogu da kupe tamo

Odmasadaodma cu da iscimam Drajvera :D

Mada, ako ti se olabavio držač olovke (ona šipkica u telefonu, kako se već to zove), moguće je da će ti svih pet ispasti. :D

Ma nije nego paranojisem :D

Nadjoh pre par dana na jednom forumu savet kako produziti trajanje baterije. Ukratko, radi se o ubivanju GPRS konekcije tj. podesavanju telefona da GPRS potrazi samo kad mu to zatreba (plavi trougao iznad indikatora jacine GSM signala).

MENU >> TOOLS >> CONTROL PANEL >> CONECTIONS >>INTERNET ACCOUNTS >> MORE >> OPTIONS >> PREFERRED MODE - set to CS ONLY

To se standardno radi na svakom SE telefonu...

Inace, imam p1, pretpostavljam da je isti software kao na m600. Jel ima negde da se podesi kako ce da sortita u imeniku, da li po first ili last name. Meni je sada po last name, ali sam navikao po first, a ne mogu da nadjem opciju...

Contacts >> more >> settings >> sort by

Lol, ladno sam prevideo da kad udjem u more ima da se skroluje :) Thanks

Ajde da pitam ovde da ne otvaram novi thread...dakle od kako sam promenio karticu sa pre paid na post paid gore pored indikatora signala mi se u toku razogovra pojavi onaj znak uzvika u trouglu kao znak opasnosti na putu u saobracaju,shta je to?
se p1

Poslednja izmena:
Nemam pojma, original bi trebalo da su iste boje, ali verovatno mozes da uzmes recimo olovcicu za p1, ona je druge boje, pretpostavljam da su istih dimenzija, ili za neki drugi fon

Ajde da pitam ovde da ne otvaram novi thread...dakle od kako sam promenio karticu sa pre paid na post paid gore pored indikatora signala mi se u toku razogovra pojavi onaj znak uzvika u trouglu kao znak opasnosti na putu u saobracaju,shta je to?
se p1

To znači da je trenutno isključena enkripcija razgovora i da postoji mogućnost za prisluškivanje. Verovatno si na mt:s mreži, ja sam takođe i meni se pojavi ponekad, a pretpostavljam da isključuju enkripciju kada je mreža opterećena.

Bez paranoje sa olovčicama, ja je još nisam izgubio - od septembra. Ako neko hoće da kupi taj paket za 500 dindži, ja se učepljujem za jednu, čisto mirno da spavam. :D

Inače, u torbici mi je tačno rupa da gurnem prst kad izbacujem fon iz nje, na mestu gde je olovčica. Kad do sad vala nije ispala...

Narucio ja od Gurua paket od 10 komada, podelicemo :D

Nazad
Vrh Dno