Šta je novo?

Par DIVX pitanja i koje playere inace koristite?

Bane R

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
03.07.2000
Poena
810
Prvo je, kojim divx playerom mogu da biram boju onog (crnog) okvira gore i dole kada filmu roknem full screen(da li me razumete).

Drugo, koji divx player omogućava prikazivanje titlova i u window modu.

Treće, koje inače divx playere koristite?

1 - Ne razumem! :d :d :d (mozes da menjas boju subtitle-ova, u smislu, boja slova & boja pozadine)
2 - Radlight 3.03 R5.2
3 - Radlight 3.03 R5.2

Sto se tice boja to ne znam.
Koristim Media Player 6.4 sa DivxG400 2.6 i ta kombinacija ti omogucava korishcenje prevoda u prozoru.

Ja koristim jedan mali KoolPlaya, nema instalacije, samo *.exe fajl. Ima i posebnu opciju za titlove ako ga automatski ne prepozna.

Stao je u attach :)

Radlight 3.03 R5.2

RadLite (ocherupani RadLight by me :D ), nema spyware i ima 2 dodatna skina.

pacorabanne XS ;)

Winamp 2.8x (vid4wa)
ffdshow (neprevazidjen)
ac3 filter

Da ne bi RadLight bez povoda dominirao - ja koristim BS Player, tvrdim da je bolji.

Ja sam od skora poceo da koristim Crystal DivX Player. Opasan, mali, nezahtevan, brz, OSD, playliste, automatsko ucitavanje subtitlova, ma odlican ;)

Jos jedan glas za RadLight, mada od skoro i ViPlay, ali je BSPlayer uvek na klupi kao rezerva ne zato sto je losiji, nego samo zato sto mi je RadLight nekako lepsi, mada sa mnogo manje opcija :(
ViPlay-u treba malo brusenja i ima velike sanse da preotme poziciju RadLight-u osim ako vec najavljivana verzija 4 RadLight-a ne donese nesto bitno novo...

Za one kojima nije jasno prvo pitanje, eto atachmenta. Kako li to može da se izvede? :)...

jel ima neko link za ovu mocniju verziju radlight-a, radlight Pro ?

Media Player Classic je najjachi.. nema boljeg.. Leek ga je maksimalno odradio..Inache radi se o leeku koji je pisao i VobSub.

Koristim RadLight, ali probajte Vplayer.Takodje nema instalacije (samo exe fajl), nije velik oko 600 kb a ima neke funkcijeje bolje nego kod RadLight, npr bolji OSD i bolja kontrola premotavanja (napred, nazad,1/3 napred, 1/3 nazad, 3x napred, 3x nazad, 10x napred.... ), dobar srpski prevod, malo bolji panscan ....
Pa meni, drugi divx player (a mozda i prvi:) )
Aka ga budete skinuli obavezno skinite i neki skin (mangorossa ili salomon project) jer bez skina izgleda bedno.
Pozdrav

A kako rešavate problem sa domaćim slovima kod ovih playera, ja samo znam da u microdvd playeru odem u mdvd.ini i promenim charset sa 1 na 238, a šta radite kod ovih drugih playera?

U BS Playeru kad film krene (mada opcija ostane kad se prvi put izabere) se iz shortcut menija izabere subtitles-->font pa script promeni u Central European

Pozdrav

silvereye je napisao(la):
jel ima neko link za ovu mocniju verziju radlight-a, radlight Pro ?

To ne postoji. Najnovija i najbolja verzija je 3.03SE
Mozes je slinuti sa njihovog sajta, ali sa ad ware-om. Trazio sam po netu verziju bez ad warea ali nisam uspeo.

Ajde i ja da se prikljucim... Jos jedan glas za BSPLAYER!

Za Amona i ostale:

RadLite bez spywareta ima kod goldena hxxp://www.golden.tk

Sad će da krenu flameovi :beat:
MicroDVD 1.2 ;)

BodyRemover je napisao(la):
Za Amona i ostale:

RadLite bez spywareta ima kod goldena hxxp://www.golden.tk

Pored BS playera koji ce nam RL ???
Znaci jos jedan glas za BS Player... Mada se kod mene i VPlay tu negde gura, ali definitivno pre RL-a...

Vrh Dno