Ashley je napisao(la):zilet: Pretpostavljam da ces da stampas na HP845c. Bice OK. Inace, pakovanje od 10 komada je u sustini prilicno veliko, posto ne moras da potrosis ceo list za jednu aplikaciju ako dobro organizujes prostor na papiru 🙂
Pazi ovo mozda i ima neke logike 😀Ashley je napisao(la):Stampaj na boljem stampacu za bolje rezultate
Kemikalije... A, to ti je relativno - svaki ciga svoga konja 'fali... Mada, sudeci po onome sto citam na Canon-ovom sajtu, njihove kemikalije su very interesting, narocito za stampanje fotografija na foto-papiru. Whatever, fakat je da Canon pravi mehaniku i kemikalije za HP-a, a HP (Hompaq 😉 ) posle samo napravi drajvere i metne sve to u njihovu plastiku...
Ashley je napisao(la):Eh? A ja, naprotiv, obrnuto: Ovi S su ql, ovi stariji nis' posebno. Valjda ce da izadje u Digital!-u neki uporedni test, pa da vidimo sta kazu strucnjaci...
PJ je napisao(la):VIDI???
A da ne bi bio off topic:
zvao sam danas vise firmi koje prodaju potrosni materijal i na vise mesta sam pronasao razlicite modele papira. Uglavnom mogu da se kupe na komad, ali je cena od 130-155 dianra/klomad 🙁
Dakle cekamo jos koji dan da proveimo hoce li stici u Infograf, a ako ne onda uzimamo ovaj za 85 dinara/list...
PJ je napisao(la):Drugar ima 7100 i licno sam ga koristio nekeo vreme (jedino sto je malo sporiji za dansenje standarde), ovde na forumu su svi hvalili seriju 6000 (ali u te hvale mnogo ne verujem), od ovih jeftinijih 2100 sam koristio i sl...
Ashley je napisao(la):Da bi dobili najnize cene, kupujte kod ovlascenih distributera Canon-a 🙂
PC Centar i PiN, i jos jedan, al' ne mogu da se setim...
bansek je napisao(la):Bio ja pre neki dan u Minkenu i kupio 10 kom. tog papira za 18,5 DM.
Bilo je i papir-preslikaca za CRNE MAJCE ali je znatno skuplji - 3 komada za 20 DM ....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari