Šta je novo?

Panini 2014 world cup, skupljate li?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nemojte mesati digitalne i samolepljive albume. Sledece je da su oni sto citaju knjige budale sto ih kupuju u klasicnom obliku kad imaju online ili pak audiobook. Da su ljudi sto skupljaju cd-ove mentoli kad sve vec ima u digitalnoj formi i tako dalje. Primera koliko hoces... Da se ne lazemo nijedan hobi koji nema neke opipljive stvari nije to to, svi hoce to nesto da imaju u fizikom obliku ma sta god bilo. Elem ja sam kao mali ludeo za slicicama, najvise sam voleo da igram poklopke ili pola-celo, nisam imao nesto velike ruke za tapke ***. Inace po meni najjaci album ikada i mislim da je i dalje neprikosnoven jeste onaj NBA serijal sa kartoncima, bili su i hologrami, a ceo album je zapravo bio kao neka fascikla sa dzepom za svaku kartu. Dusa me boli sto sam to izgubio...

Evo ga:

Upper-Deck-NBA-95-96-Korice-za-album-_slika_O_14643461.jpg

403_003.jpg

Poslednja izmena:
Ne kapiram kako nekome može biti isto lepiti sličice u nekakav digitalni album i listati pravi album i lepiti prave sličice (nešto slično poput onoga kad mi kažu ljudi da im je lepše čitati knjigu na tabletu/e-readeru nego iz prave knjige).

da im je lepše čitati knjigu na tabletu/e-readeru nego iz prave knjige
pa i ima nekih prednosti kod citanja knjiga na tabletu/e-readeru u odnosu na stampana izdanja, mada zavisi.... sve ima svojih prednosti i mana.

Ne kapiram kako nekome može biti isto lepiti sličice u nekakav digitalni album i listati pravi album i lepiti prave sličice (nešto slično poput onoga kad mi kažu ljudi da im je lepše čitati knjigu na tabletu/e-readeru nego iz prave knjige).

Zato sto nemamo vise 12 godina? :d

Ja jedino ne kapiram zasto neko ko smatra da je skupljanje slicica glupo uopste ima potrebu da ovde postuje
cesce od svih ostalih koji tako ne misle.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno