Šta je novo?

Pandora tomorow

proki

Čuven
Učlanjen(a)
22.10.2003
Poena
619
Nivo kada treba da se udje u TV station, kada pada kisa ne vidi se nista sem sa termal vision. Kada ukljucim za nocno i bez nocnog gledanja ne moze nista da se vidi, da li je tako i kod ostalih.

Skoro sam poceo da igram,jos sam u Jerusalimu,tako da ne znam za ovaj problem...Medjutim par puta mi se desavalo da grafika pocne da brljavi,pojavljuju se neki oblici,boje...A kad restartujem igru sve je opet OK.

kako se pokazala ta igra igrao sam prvi dio i svidio mi se ali kakav je uopste taj drugi ???
Jeli sto poboljsana grafika i cuo sam da ima novoh poteza,vrijedi li je uopste uzimati ???
Pozdrav...

uzmi je neces pogresiti. Meni se vise svidja od prvog dela, grafika je mnogo bolja...

Ma igra je fenomenalna, ali su ipak mogli da smanje nocnu setnju jer ispada da je cela igrica zbog night vision crno bela!

proki je napisao(la):
Ma igra je fenomenalna, ali su ipak mogli da smanje nocnu setnju jer ispada da je cela igrica zbog night vision crno bela!
Meni se bas to svidelo jer kad stavis nightvision sve je crno belo i pici igra i na gf3:D
kad gledam sve u boji stuca;)

inace meni je prvi deo mnoooogo bolji, nekako je bolja atmosfera...a i kratak je drugi deo

Prvi deo ima bolju atmosferu definitivno. To se primecuje cim se startuje igra, primecuje se kao da fali nesto, a ima neceg drugog...
Inace je igra odlicna, 3 dana sam je igrao dok je nisam presao :). Zadao sam sebi zadatak da nijedan alarm ne sme da se aktivira, a stalno sam zaboravljao da sklanjam leseve :d

Interesuje me da li neko zna u Pandora Tomorrow-u na nivou u kome je zadatak da se infiltriram u podmornicu kako da predjem onaj deo kada cuvar u kontrolnoj sobi treba da pozove podmornicu da ispliva na povrsinu. Ja se spustim liftom, ubijem/onesvestim ona dva cuvara sto se tuda setkaju, udjem u kontrolnu sobu, uhvatim cuvara i nateram ga da koristi onaj komp ispred koga je sedeo (tj. da pozove podmornicu na povrsinu). Posto nisam znao (a i dalje neznam :mad: ) kako to da predjem potrazio sam pomoc u walkthrough-u i u njemu video da posle izranjanja podmornice neko treba da zove cuvara i pita da li je sve u redu. Problem je u tome sto kada podmornica izroni njega niko ne zove, a ja ako ga onesvestim sledi poruka mission over. Ako neko zna sta tu treba da radim bio bih veoma zahvalan na pomoci. Pozdrav.

Ostanes za konzolom i nateras ga opet da prica preko radia. Ja sam tako presao taj deo...

Vocko je napisao(la):
Ostanes za konzolom i nateras ga opet da prica preko radia. Ja sam tako presao taj deo...

Problem je u tome sto kada podmornica izroni njega niko ne zove. Ja ga drzim oko vrata i opet ga cimnem da prica, ali se nista ne desava. Kao sto sam vec napisao ne mogu da ga onesvestim jer bi to rezultovalo porukom mission over. Mozda nije trebalo da onesvestim ona dva cuvara ispred kontrolne sobe, a mozda je u pitanju i neki bag? Ako neko zna u cemu je problem nek mi kaze, bio bih veoma zahvalan. Pozdrav.

Iskreno ne znam... Ja sam radio isto sto i ti i nisam imao problema.
Probaj da ucitas neki malo raniji save, pa odradi sve na drugaciji nacin.

I u prvom delu igre se događalo da sistem ne primeti prolaz kroz neke čekpointe... Moraćeš da ponoviš taj deo tako što ćeš učitati nivo (Auto Save) i kreneš iznova...

Poslednja izmena:
Batica je napisao(la):
Moraćeš da ponoviš taj deo tako što ćeš učitati nivo (Auto Save) i kreneš iznova...

Izgleda da mi jedino to preostaje :wall: . Uzgred hvala i tebi i Vocku sto ste pokusali da mi pomognete u resavanju ovog problema. Pozdrav.

Vrh Dno