Šta je novo?

Pandora Box - vredi li

• Začetnik teme Začetnik teme blue
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

blue

Čuven
Učlanjen(a)
12.03.2002
Poena
785
Znači, video na KP igrom slučaja. Posle pogledao par reviewa i sl. Vredi li ovo uopšte i da li je za dobru sliku bolje da kačim na stari CRT monitor, CRT TV ili može proći i na LED televizorima? Da li je neko bio u mogućnosti da je koristi i kakve su impresije? Iskreno, pazario bih za igraonicu. Mislim da bi mi starije mušterije bile oduševljene.

Pozdrav, bilo je već reči na ovu temu, baci pogled na topic "arkadni kabineti", a ovako ukratko, ako si casual igrač i ako te profi arkadna emulacija ne zanima preterano onda je ok investicija a pošto Pandoru planiraš za igraonicu onda svakako. Ako uzimaš preko Aliexpress-a gledaj da kupuješ od originalnog proizvodjača 3A GAMES jer tamo razni ljudi svašta prepakuju, poturaju i prodaju.

Ima li neko, u ovom retro podforumu, da nudi polovnu Pandoru ili čak Arkadni kabinet sa Mame/Pandora ugrađenom.

Koji Pandora box kupiti? Na KP vidim 9D, 9S, 18S...

Treba mi za 2 igrača, igre Cadillacs and Dinosaurus, Pang, 1942 i verovatno je to to. Očekivano je da ćemo igrati nekoliko puta i spakovati, ali dzojstici i tasteri bi trebalo da budu dobrog kvaliteta, da bar malo podseti na aparate iz buvare 😄

Nazad
Vrh Dno