Šta je novo?

Panda Antivirus Titanium

• Začetnik teme Začetnik teme Goxy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Goxy

Čuven
Učlanjen(a)
06.03.2002
Poena
710
Nedavno sam pazario Panda Virus Titanum v.2,3 pa me intereesuje par stvari, iskljucivo od korisnika koji koriste ovaj virus posto nemam nameru da se nadmecem sa ostalima po pitanju koji je virus najbolji. Dakle interesuje me od onih koji vec koriste pandu sta mogu da mi kazu o njemu, kakva su vam iskustva? I interesuje me jos nesto, pd configuration permanent protection crvenim slovoma mi pise "The peranent file protection could not load successfuly". Sta mu to znaci, i da li to mozda moze da se ispravi posto u helpu nema objasnjenja za to?
Unapred Hvala

Goxy je napisao(la):
Nedavno sam pazario Panda Virus Titanum v.2,3 pa me intereesuje par stvari...
Pazario ! Wow ! Jel to ima negde kod nas ili si preko net-a ?
Koristio sam ga neko vreme, dok nije poceo da trazi user name i password za update 🙁 i izuzetno mi se dopao.

Kao sto rece neko u jednom drugom thread-u o antivirusima, vrlo je tesko ocenjivati antivirus program jer se sa virusima hvala Bogu retko susrecemo, pa ne mozemo bas da sudimo o njihovoj efikasnosti...

Panda mi se do sada najvise od svih dopala po funkcionalnosti, brzini, ne opterecivanju sistema, vizuelnom resenju, ma sve super, toliko da bi eto cak uzeo u razmatranje da i sam (po prvi put 🙂 ) kupim neki legalni softver !!! (jer je fazon sa update-om izgleda neresiv, nazalost...)

p.s.
Za kratko vreme koliko sam koristio Pandu, nisam se susreo sa problemom za koji pitas, pa ne znam nista o njemu, sorry...

Goxy je napisao(la):
Nedavno sam pazario Panda Virus Titanum v.2,3...
I interesuje me jos nesto, pd configuration permanent protection crvenim slovoma mi pise "The peranent file protection could not load successfuly". Sta mu to znaci, i da li to mozda moze da se ispravi posto u helpu nema objasnjenja za to?
Unapred Hvala

Kada povezes ove dve stvari dobijes resenje svog problema.
Oni koji su ti prodali program bi trebalo da ti daju i tehnicku podrsku za isti, pa bi najbolje bilo da se obratis njima ili pak firmi ciji je AV proizvod.

Re: Re: Panda Antivirus Titanium

Ako si ga pazario sa crackerskog sajta, update radi samo 14 dana.

Preporuka

Koristio sam davno sasvim legalnu verziju(dobijenu na poklon😀).
Sada imas da skines krekovane verzije sa odredjenih sajtova, radi update. Mada tu ima mala zackoljica, ima mnogo bildova(podverzija), pa moras imati aktuelni.

Panda

Pondi v2,3 ili tako nekako imate da kupite gde hocete, mada je EXIT preporuka. Update radi sasvim IK i bez username i passworda. Cekam replay od izdavaca mada mislim da sto se tice problema koga sam naveo windows ga zeza posto ucitava pored toga raznorazne svoje stvari mada se to moze resiti kada se sve ucita iskljucis permanent protection pa ga onda opet ukljucis. Koje jos lud da kupije legalan siftver kad ima nelegalan osim kada budem morali a ja se iskreno nadam da necemo morati nikad. Mnogo su bre skupi (i.e.Adobe Acrobat Reader 5.) za tricavih 400$ u CET-u), a ja kupio sve zivo od Adobea za 300 Din i nista mi ne fali. A sto se tice Antvirisa ja sam se vratio na dobrog straog Nortona 2002 a kako cujem uskoro najverovatnije sledece nedelje izlazi 2003 sa sve UTILITIES-ima.

Pozdrav

Nazad
Vrh Dno