Šta je novo?

Panasonic TX L42e6 i sortiranje TV kanala

jaksa

Odeljenje za zaštitu naroda
Super Moderator
Učlanjen(a)
04.06.2002
Poena
985
Panasonic TV sortira kanale posle skeniranja po svom nekom redosledu koji ne umem da protumačim, kanali idu od 1 nadalje.
Samsung TV sortira kanale kao što provajder i navodi ovde:
http://www.vektor.net/docs/programska_sema.pdf

Da li se može panasonic "naterati" da sortira kanale kao i samsung?

Meni-Postavka-Meni DVB-C podešavanja-Lista kanala pa sortiranje ABC ili sortiranje 123...
Ili premeštaš po želji

ABC ili 123 nije to kako samsung i provajder rade (npr hoću da mi animal planet bude 151). Sort po želji nije opcija jer bilo koji sken to poremeti. Sve skupa, glupo uradjeno,

U istom meniju zeleno dugme na daljincu (pomeriti) i vozim na željenu poziciju 151 opet zeleno (potvrdi) i program je tamo
Ka sam na KDS-u i kada dodje do promene kanala dobijem obaveđtenje na tv-u Nešto kao došlo je do pronene u liusti kanala Potvrdite ako zelite novo skeniranje. ja potvrdim Tv odradi sken celog opsega, ubaci nove kanale ali mi ne remeti dotadašnji raspored.
Ja na svim televizorima godinama imam svoj raspored kanala (sportski grupisani filmski grupisani dokumentarni i td) Na svakom novom TV-u prvo što uradim je da postavim svoj raspored.

Ja godinama imam Samsung tv i naučio sam gde je koji kanal, tako da sam zapamtio da je taj animal planet na 151 i to mi je ok.
Možda je i to rešenje, ručno postaviti kanale gde želiš da budu. To ipak nije ono što želim.

Jel zna neko kako da se eksportuju kanali na USB sa ovog tv?

Pa vi (tj. ja :( ) posle kupujte panasonic :)

Nazad
Vrh Dno