Šta je novo?

panasonic trilema

drugu jer jedina ima
Stabilizator slike: Napredni O.I.S. (opticki stabilizator slike)

Ne znam shta su to radili, treca je najbolja ali jedina nema optichku stabilizaciju. Ona ima i veci senzor i mnogo svetliji objektiv, ne kapiram zashto su joj izbacili stabilizaciju. Shteta je zato shto bez stabilizacije kamera je neupotrebljiva, sad ne znam kako na njoj radi digitalna, sad nemam vremena da potrazim po netu neki primer. Ako radi kako treba, to je najbolja kamera, ako ne radi, onda si prinudjen da uzmesh loshiju kameru zbog stabilizacije.

Za te pare bi trebalo da ima Panasonica sa 3CCD senzorom i optichkom stabilizacijom, ali mislim da su samo miniDV, shto u principu nije mana, ali mozda ti se to ne svidja...

Poslednja izmena:
Ne znam shta su to radili, treca je najbolja ali jedina nema optichku stabilizaciju. Ona ima i veci senzor i mnogo svetliji objektiv, ne kapiram zashto su joj izbacili stabilizaciju. Shteta je zato shto bez stabilizacije kamera je neupotrebljiva, sad ne znam kako na njoj radi digitalna, sad nemam vremena da potrazim po netu neki primer. Ako radi kako treba, to je najbolja kamera, ako ne radi, onda si prinudjen da uzmesh loshiju kameru zbog stabilizacije.

Za te pare bi trebalo da ima Panasonica sa 3CCD senzorom i optichkom stabilizacijom, ali mislim da su samo miniDV, shto u principu nije mana, ali mozda ti se to ne svidja...

po specifikaciji ovaj model ima opticku stabilizaciju

Stabilizacija slike: Napredna O.I.S. funkcija [optička stabilizacija slik

mozda mislis na prvi model ?

drugu jer jedina ima
Stabilizator slike: Napredni O.I.S. (opticki stabilizator slike)

kupio sam sdr t50 .Prvi utisci su sasvim zadovoljavajuci. Imam samo jedno pitanje. Kad je kamera iskljucena cuje sa kad se mrda kamera kao da se neki deo otkacio i udara po kucistu. kad kameru ukljucim cuje se neki "klik" kao da se taj deo zakaci i tada se prilikom mrdanja nista ne cuje. Ne znam da li je to normalna pojava ili je vec vreme za reklamaciju :mad:

Vrh Dno