Nema aktivno hlađenje, koliko znam još nije najavljen lineup za 2013.
Najbolje se vidi kada se gleda nesto sto ima zelenu povrsinu kao sto je fudbal i nek me neko ispravi ako gresim mislim da se i samom televizoru ide na deo postavki gde se postavi siva podloga ( neznam tacno kako se to zove). Tako sam bar ja gledao u Neptunu. Bilo bi dobro da imas ti neke primere na USB-u i da zamolis prodavce da ti puste na samom tv-u.Нови модели Панасоникових плазми ће бити представљени следеће недеље (на сајму у ЛасВегасу):
http://panasonic.net/avc/viera/
То наравно не значи да ће се и одмах наћи у продаји, већ за једно 3 месеца...
И ја бих волео да реше барем један од овде поменутих проблема (burn-in, image retention, 50Hz buzz, banding issue),
a да притом не направе неку нову брљотину 🙂
Мада ми се чини да су ми жеље нереалне 🙂 и да је боље задовољити се оним чега има.
А може ли још једно питање за цењене власнике Панасоникових плазми:
Да ли се од самог почетка види проблем са вертикалним линијама и са којим синимком је то најизраженије?
Питам како бих могао да проверим у радњи пре него ћапим.
Унапред хвала
Ja sve vise uvidjam da sam pojeo g***o sto sam kupio LG42LM640S a hteo sam ovaj Panasonic nema gde sve nisam trazio testove. Al sad sta je tu je (mozda ga na kraju prodam). Mada sam i ja Kobayashi Maru takav da mi smetaju stvari na tv-u koje postoje i koje se tesko vide ali ipak vide. Sama pomisao da su prisutne mene to nervira jer sam i ja picajzla u nekim stvarima.
Ja sve vise uvidjam da sam pojeo g***o sto sam kupio LG42LM640S a hteo sam ovaj Panasonic nema gde sve nisam trazio testove. Al sad sta je tu je (mozda ga na kraju prodam). Mada sam i ja Kobayashi Maru takav da mi smetaju stvari na tv-u koje postoje i koje se tesko vide ali ipak vide. Sama pomisao da su prisutne mene to nervira jer sam i ja picajzla u nekim stvarima.
Zašto si pojeo go**o?
Ja baš gledam taj LG 640s kao alternativu ovom tvu. Mada sam mislio da kupim onaj od 47', doduše možda baš i taj od 42 dođe u obzir.
Uzgred, ja nisam tolika picajzla.
E vidis ja sam picajzla ko zna kako bi reagovao da imam probleme sa ST50. A na inace los SD koji je kod LED tv-a mi se nakacio i i*****ki kablovski operater sa losom tehnickom podrskom. Za razliku od Kobayashi-a ja nisam imao gde da vidim kako izgleda realno gledanje SD signala a ne ono sto vrte u radnjama. Pojavilo mi se blago prosijavanje koje vecina mozda ne bi obracala paznju ali sto kaze Kobayashi dovoljno je saznanje da postoji i meni oci idu u taj deo ekrana.Zašto si pojeo go**o?
Ja baš gledam taj LG 640s kao alternativu ovom tvu. Mada sam mislio da kupim onaj od 47', doduše možda baš i taj od 42 dođe u obzir.
Uzgred, ja nisam tolika picajzla.
Ovde je izgleda samo dobro imati SBB ili TotalTv (sto mu dodje isto).Ma buđavi IKOM.
Cinjenica je da mi je kao danas veci deo dana slika bila super kao i jedan dan pred novu godinu da sam se i ja odusevio pa predpostavljam da je do kablovske i signala koji prosledjuju.Zar je moguće da ti toliko smeta? Gledao sam kod druga SD signal na nekom 42' LG tvu, ne znam tačno koji model ali je iz 2010. ako se ne varam.
Slika nije bila Bog zna šta, to stoji, bila je razvučena preko celog ekrana pa su ljudi delovali kao da su debeli, ali opet nije bilo ništa strašno što se samog kvaliteta tiče.
Doduše kad malo bolje razmislim, bili smo na 3 metra od tva, ako ne i više.
Vec postajem ljubomoran na vas vlasnike ST modela.:d Ma na kraju krajeva mi se nerviramo oko nekih nevaznih stvari verujte mi sto bi rekla nazalost moja pokojna devojka nije to vredno nerviranja. Uvek postoji neki nacin da se nadje resenje.Ljudi ja ne znam o cemu vi pricate st je savrsen tv. Pogledao sam kod drugara bar 10 tv-a vecinom su to bili lcd-ovi ,st uporedjenju sa njima ima neuporedivo bolju sd sliku o hd da ne govorim,kad treba da se gleda neki film drustvo je kod mene. Kada odradim kalibraciju bice strava. sto se tice vertikalnih linija pri kupovini uzeti obavezno neotpakovan model poreklom ceska ili madjarska i proveriti ga u radnji pre preuzimanja [poneti neki sadrzaj na flesu ,neku utakmicu] pustiti ga da radi nekoliko min i uveriti se u ispravnost. Ja sam iz cacka pa ko je zainteresovan moze kod mene pogledati kako to sve izgleda. POZDRAV.
Vec postajem ljubomoran na vas vlasnike ST modela.:d Ma na kraju krajeva mi se nerviramo oko nekih nevaznih stvari verujte mi sto bi rekla nazalost moja pokojna devojka nije to vredno nerviranja. Uvek postoji neki nacin da se nadje resenje.
Da tv zaista ima 40ms, mislim da bih se po otkrivanju toga zapalio i skočio s terase, jer plazmu planiram da koristim za filmove i igre (posle kalibracije), uz tek povremeni surf iz kreveta, npr za youtube, vimeo itd ili kad sam bolestan pa mi se ne mrda iz kreveta.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari