Šta je novo?

Panasonic plazma TH-42PY70P

sufox

Čuven
Učlanjen(a)
28.06.2002
Poena
620
Planiram da uzmem neki TV od 42.
Za oko mi zapala PANASONIC TH-42PY70P plazma 1920X1080Р.
Delujem mi u toj klasi cene (oko 1700e) kao najbolji izbor.

Ima li neko iskustva sa istom ili neku drugu preporuku

SuFox

Ajde malo da aktiviram ovu temu. Razmisljam, tj gotovo sam siguran da cu da kupim plazmu. Odlucio sam se za Samsung PS42C410, medjutim sad na sajtu tehnomarketa vidim da je ova plazma PANASONIC TH-42PY70P 70k dinara, sto je oko 11 k dinara vise od Samsunga. E sad Panasonic je G10 plazma, tj 2 godine star model, al prednost je full HD. Ima li neko iskustva sa ovim Panasonic-om ?? I sta je bolje uzeti od ova dva tv-a ??

^ Ljudi ja vas nista ne razumem!
Sufox kaze da je PANASONIC TH-42PY70P 1700e, Divac za identican model kaze da je 70k dinara, plus jos da je G10 dve godine star model (?). Malo vise dezinformacija na jednom mestu zar ne?;)
G10 nema nikakve veze sa gore navedenim modelom jer je to model 2009 i to best buy model, a 1700e za 42PY70P je previse para bez daljnjeg.
Preporuka - uzmite Panasonic X10 ako nemate para za G10 i resili ste problem.

^ Ljudi ja vas nista ne razumem!
Sufox kaze da je PANASONIC TH-42PY70P 1700e, Divac za identican model kaze da je 70k dinara, plus jos da je G10 dve godine star model (?). Malo vise dezinformacija na jednom mestu zar ne?;)
G10 nema nikakve veze sa gore navedenim modelom jer je to model 2009 i to best buy model, a 1700e za 42PY70P je previse para bez daljnjeg.
Preporuka - uzmite Panasonic X10 ako nemate para za G10 i resili ste problem.

Hahahahah kako sam se sad ismejao :D

1.Sufox je postovao pocetkom 2008. tad je bio 1700 evra.
2.Prica o G10 panelu, ne o Panasonic G10.

Oce to kad se dizu ovako teme iz mrtvih :)

Jel umes ti da citas? Prvo tema je iz januara 2008. a tada su cene bile drugacije i covek kaze za 42PY70 da je 2 god star model a misli na panel G10. PX80 ima G11 a G10 model ima G12 panel.

Jednostavno nisam hteo da otvaram novu temu, kad sam vec video da ova postoji. A i mislim da sam bio jasan, samo je trebalo lepo procitati :) E a sad bi dobro dosla neka preporuka, da li se isplati ici na 2 godine star model, koji je full HD, ili godinu dana star koji je 1024x768 ???

Zavisi koliko si udaljen i za sta ti treba. Ako je za desktop onda bolje cak i lcd inace za filmove ako nemas mnogo FullHD materijala HD ready je vise nego dovoljno.

Oko 3 metra je udaljenost, a treba mi uglavnom za filmove i kablovsku, malo za igrice, ne bih ga koristio kao desktop. Samsung sam gledao u jednoj prodavnici, i slika mi izgleda skroz ok, doduse pustali su neki demo. Ovaj panasonic nisam imao priliku da vidim. Sto se tice filmova, nemam ni 720p materijala, kamo li 1080p :)

Jel umes ti da citas? Prvo tema je iz januara 2008. a tada su cene bile drugacije i covek kaze za 42PY70 da je 2 god star model a misli na panel G10. PX80 ima G11 a G10 model ima G12 panel.

Umem ja da citam, ali nisam gledao kad su napisani prethodni postovi - video sam samo da je Divcev post napisan tekuceg dana, ko bi ocekivao da se tema dize iz mrtvih nakon 1,5 godina narocito sada kada se naveliko prica o Panasonicu G10. :S:
Eto zeznuo sam se zbog svega toga i ***, sta sad, tebi se sigurno nikad nije desilo da se zeznes i da te prevari datum nekog posta kod dugo "mrtve" teme!?
Ajde valjda se nisam zeznuo kada sam preporucio X10.:wave:

Heh, pa nisam ja bo strogo kategorican po pitanju toga :)
Doduse tema je stvarno ono... bolje postaviti novu nego li ovu iz doba Jure ali sta je tu je.
X10 je na mestu ali me zanima kakav li ce biti model next year, Y10? :)

Uff ono "Jel umes ti da citas?" mi je zvucalo bas kategoricki receno, al' nije vise ni bitno.,)
Ne znam kakav ce biti Y10 ili ne daj boze Z10 za dve godine, ali ocekujem i dalje znacajne napretke, kakve su ostvarivali i prethodnih godina.

Nazad
Vrh Dno