Šta je novo?

Panasonic plazma 42PX7E

danijel00

Čuven
Učlanjen(a)
08.11.2003
Poena
875
Moguce da sam malo promasio oznaku, ali je 7E na kraju bitno...
Trenutno sam u italiji, ovo cudo moze da se kupi za 800e, minus jos 100e sto bi dobili nazad (nadamo se) za tax return.
Relativno mi je hitno, ako neko ima misljenje da podeli...
Misljenja uzmi xxx za yyyy mi ne trebaju... ovo je najjeftinije sto smo nasli i zanima nas samo ako neko zna nesto o ovom modelu (ili srodnim). Takodje ako je neko skoro radio tax return u italiji, a da nije isao avionom, i to bih voleo da cujem kako ide...
Ja sam uglavnom iskopao sajtove na italijanskom, pa mi se cini da je ovo modle za njihovo trziste...
videli smo i px70E i taj je 400e vise...

Moguce da sam malo promasio oznaku, ali je 7E na kraju bitno...
Trenutno sam u italiji, ovo cudo moze da se kupi za 800e, minus jos 100e sto bi dobili nazad (nadamo se) za tax return.
Relativno mi je hitno, ako neko ima misljenje da podeli...
Misljenja uzmi xxx za yyyy mi ne trebaju... ovo je najjeftinije sto smo nasli i zanima nas samo ako neko zna nesto o ovom modelu (ili srodnim). Takodje ako je neko skoro radio tax return u italiji, a da nije isao avionom, i to bih voleo da cujem kako ide...
Ja sam uglavnom iskopao sajtove na italijanskom, pa mi se cini da je ovo modle za njihovo trziste...
videli smo i px70E i taj je 400e vise...

Ne isplati ti se uopšte. Za carinu će da te oderu, tako da ćeš maltene jeftinije proći ovde, a o garanciji da ne pričam...

Nazad
Vrh Dno