Šta je novo?

Panasonic NV-DS60

ciciban

Čuven
Učlanjen(a)
20.12.2002
Poena
620
Sta mozete reci o digitalnom kamkorderu Panasonic NV-DS60 (pozitivno i negativno), odnosno da li je povoljan odnos kvalitet/cena.

DS je osnovna Panasonicova serija.

Moj savet ti je da sacekas do marta kada panasonic izbacuje novu seriju za 2004

GS 33 ili 55 bi bili pravi izbor

a GS65...sta mislis na ovaj model?

Pa nepostoji GS 65
Postoji DS 65
Isto mislim da treba sacekati mart mesec i panasonicovu novu seriju kamkoredra:GS 11,22,33,55 a u 3 ccd kategoriji GS 120, i GS 200

Ja sam radio sa njom. Kamera je totalno ok. Ima sve sto ti treba, pa i vise. Postoje manuelna podesavanja za sve. Slika koju daje se kvalitetna. Ako te nesto posebno zanima pitaj.

Artz je napisao(la):
Ja sam radio sa njom. Kamera je totalno ok. Ima sve sto ti treba, pa i vise. Postoje manuelna podesavanja za sve. Slika koju daje se kvalitetna. Ako te nesto posebno zanima pitaj.
Da li se kod nje moze, softverski, "otključati" DV in i da li i je on uopste od neke velike koristi, predpostavljam da bi analogni ulaz imao vecu upotrebnu vrednost ali ga ova kamera izgleda nema.

ciciban je napisao(la):
Da li se kod nje moze, softverski, "otključati" DV in i da li i je on uopste od neke velike koristi, predpostavljam da bi analogni ulaz imao vecu upotrebnu vrednost ali ga ova kamera izgleda nema.

Normalno da ima analogni ulaz. Ja imam verziju koja ima DV in, ali stvarno ne vidim neku veliku korist od toga osim ako imas vremena da editujes sat vremena filma pa da ga vracas nazad kako bi mogao da ga direktno gledas na TV -u.

Artz je napisao(la):
Normalno da ima analogni ulaz. Ja imam verziju koja ima DV in, ali stvarno ne vidim neku veliku korist od toga osim ako imas vremena da editujes sat vremena filma pa da ga vracas nazad kako bi mogao da ga direktno gledas na TV -u.
Ako kazes da ima analogni ulaz, da li to znaci da se recimo VHS snimak sa video rekordera moze digitalizovati pomocu te DV kamere?

Vrh Dno