Šta je novo?

Panasonic Kuro glasine

Gizmo

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
05.02.2008
Poena
585
Od pre neki dan se suska da nas ocekuju novi Kuro televizori, ovaj put od Panasonica. Posto znamo da se Pioneer povukao iz plasma proizvodnje i da je prodao Kuro tehnologiju Panasonicu, ovo mi zvuci sasvim moguce. Navodno bi trebalo da otkriju novog Kuro-a na CES 2011 pocetkom januara. Da se Kuro vrati, i jos da mu cena bude nesto manja mislim da ce biti hit. Sta vi mislite o ovome?

[YOUTUBE]hStCMvjAWmw[/YOUTUBE]

Mislim da se blizi vreme nabavke FullHD 50" tv ;)

mislim da tje moji da dobiju moj sadasnji TV a da tju ja uzeti tog kura :d

Ja sam ih lično pitao o tome na Panasonic prezentaciji (voleo bih da sam tebe tamo video, ali nisam se setio da te povedem, a mogao sam :() i rekli su da od Kuro brenda, kao brenda, nema ništa. E sad, ako i ovi iz Panasonica EU ne znaju (bilo je par stranaca), onda ok, ali su odlučno odgovorili sa NE...

Da li to znaci da nema Kuro imena ili da nema Kuro tehnologije?

Des Maxo 100 godina :)

Nema me vec mesec ipo dana u Srbiji, opet sam "preko" heh. Kad je bila ta prezentacija?

Mozda jos ne smeju nista da pricaju o tome, znas kakve su te velike kompanije, sve poricu a onda bum, eto nama Panasonic Kuro-a :D

@gvlada

Pa znas kako, Panasonic je vec kupio tajne Kuro tehnologije, vec su poceli da je primenjuju u ovogodisnjim modelima, ali koliko znam nisu hteli naglo da je primene, verovatno iz razloga sto je ove godine ostalo jos Pioneer Kuro televizora u magacinima da se prodaju. Mozda ima i neki drugi razlog sto nisu odma pruzili istu dubinu crne boje kao sto je Kuro pruzao, ko ce ga znati. Vreme ce nam pokazati da li ce biti nesto od ovoga.

naravno da ne smeju da pricajo o tome :) mislim ako je tacno ovo...

Des Gizmor... Bila prezentacija pre 10-ak dana. Nego, pričaju oni o primeni Kuro tehnologije (za sada sve primenjuju samo u VT seriji, Infinite Black Pro itd.) mada kapiram da neke fore čuvaju i za narednu generaciju. Samo su rekli da brend neće biti Kuro, baš su to dismissovali. E sad, ako lažu mene...

Nazad
Vrh Dno