Šta je novo?

Panasonic 2009 plazme i LCD

vidor

Slavan
Učlanjen(a)
17.08.2007
Poena
345
Moja oprema  
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Da li je neko vidjao po prodavnicama ?

Web nije jos mesto gde se nasi prodavci hvale ... prvenstveno me cene interesuju,ali dvoljno ce mi biti i mesto... pa cu ih zvati !

:)

THX unapred !

Ima i u Madjarskoj ... cca 1500 EUR je 46" g10

jedino sto su troskovi veliki da bi se isplatio neki individualan uvoz :smash: a o garanciji i sl da ne pricamo

Imaju u Technomaxu u hrvatskoj.
Technomax kod nas bi trebalo da dobije isto uskoro valjda.

ja kad sam video šta tamo imaju u ponudi i po kakvim cenama ...
ispada da se ovaj naš samo zove isto (znam da je podružnica) ali asortiman je u debelom minusu u odnosu na hrvatski technomax.

slično je bilo i sa HG Spot-om, koji je kod nas brzo propao. zbog slabog asortimana i visokih cena.

Ima u Big Bangu u Uscu X model. G10 modela jos uvek nema, a G15 i V serija jos uvek nisu izasli ni u svetu (mozda G15 jeste, ali ja ga nesto nisam video).

Uh odlicno, i cena je nikad bolja, prosto ne verujem. Ja sam mislio da ce biti najmanje 125k kad se pojavi. Bice masovna potraznja za ovim :)

Ako neko razmislja o 46 inch FullHD modelu, ima u BigBenu za 114k dinara novi model za 2009. Extra je ponuda, nema priče!

Opsezan test ili neko uporedjenje jos nisam citao sa G10 ... ali G10 svuda dobija bolje ocene... recimo 9/10 dok X serija dobija 7/10 ... videcemo po meni vremenom ali ja sam ipak vise za G :D

X serija nije full hd i nema jos gomilu drugih naprednih stvari

G10 vec nema u tehnomarketu, covece kako se brzo sve prodalo...

Ja te cujem ali sam guglao i nemaju internet stranicu ... ako neko zna neka mi posalje brojeve telefona na PM pls

Big Bang, d. o. o., Beograd
Bulevar Mihajla Pupina 6, 11070 Beograd, Serbia
P: +38 11 22 00 640
F: +38 11 26 85 170
E: [email protected]
Acting Manager: Vojin Deljanin

proveri

Usce
Immo centar

bigbeng ima sam X seriju 37" , 42" , 50"

ko hoce cene neka me PMise :D

ne znam da li smem tu ...

Ne znam što bi bio problem kačiti cenu, u TehnoMaxu kod Arene je 82.000 TX-42X10E, kod ostalih nisam video ili su mi promakle.

pa kontam ako dam ime prodavnice i cenovnik ispada kao neki flayer tj reklama ne ?

za koji naravno firma ne placa ... ili gresim,ne znam :( moracu ponovo da procitam pravilnik

Merkur nudi za cca 113.000,00 RSD G10E 42" ukoliko se iskoristi penzionerski popust od 7% ...

Mislim da je sasvim OK cena,mada ja cekam jesen :(

Vrh Dno