Šta je novo?

Palworld

vladimirus

Slavan
Učlanjen(a)
20.02.2010
Poena
425
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 5 3600 3.6GHz (4.2GHz) & LC-POWER kuler za procesor COSMO COOL - LC-CC-120-RGB
Matična ploča
MSI B450 Tomahawk
RAM
16gb DDR4 HyperX Predator 3000Mhz
GPU
MSI RTX 2060 Ventus 6GB
Storage
SSD: Samsung 860 Evo 500GB i HDD: Toshiba P300 1TB
Zvuk
/
PSU
Antec HCG650 Gold 650W
Kućište
SAMA Vanguard 05
Monitor
Philips PHL 276E9Q
Miš & tastatura
Genius
Ostale periferije
/
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Trenutno najigranija survival-crafting igra na steam-u, jel probao neko? Podseća na pokemon igre, samo deluje lepše.
Trejler i gameplay izgledaju interesantno.

Nisam probao ali samo cekam da vidim sta ce Nintendo da uradi po ovom pitanju i koliko ce im trebati da krenu u neku akciju da igru zabrane, jer igra je ocigledan klon pokemona. Iskreno nisam ljubitelj ovakvih igara ali verujem da Nintendo nece sedeti skrstenih ruku i gledati kako im neko uzima deo kolaca na ociglednu kopiju njihove igre.

Palworld 1.0 je konačno izašao

Na popustu je za 20€, sa Overwhelmingly Positive rejtingom.
Možda ga kupim da im boostujem cifre i zavučem ga Shitendu...
Ko zna, možda mi se i svidi.

Najbolja base building, survival crafting, monster taming igra svih vremena. Nista joj nije ni blizu. Svijet je masivan, prelijep. Toliko je palova, regija, boss fightova, pecina za istrazivanje. Pecanje je isto nevjerovatno, jesu dosta toga uzeli od drugih ali za razliku od drugih sve sto su uzeli su doveli do savrsenstva. Valheim, Icarus, Runescape Dragonwilds i Enshrouded su jedine igre koje su blizu ovom nivou ali ipak malo ispod.

Naravno poslednje dvije Zelde su negdje taj nivo ali to su sp igre, ove su idealne sa drustvom.

Igrao sam Valheim, i ima dosta sadržaja ali tu igru prave od 2021 i nema ni blizu sadržaja kao Palworld.

Palworld je odlična zezancija je igrati sa društvom, singleplayer mi nema smisla je dosta ima grindanja čak i ako Pal-ovi mogu sve da ti rade.
Treba i dosta igrati da ih uloviš idealne za prave situacije i stanice, ali to je čar igre ne mana.

Nazad
Vrh Dno