Šta je novo?

Palmov Rom image...

filipenko

Znamenit
VIP član
Učlanjen(a)
16.12.2001
Poena
1,020
Da bih primenio svoje (ne)znanje u NSBasic-u za PalmOS 3.0 i video sta se tu u stvari dogadja nazalost potrban mi je rom image skinut sa nekog palm racunara da bih pokrenuo simulaciju na PC-ju. Ako bi neko bio voljan da je skine a potom posalje na mail na [email protected] bio bih mu veoma veoma zahvalan.
Otkrio sam odakle mogu romovi da se skinu ali procedura je vise nego komplikovana... :rolleyes:

OptiPlex je napisao(la):
Da bih primenio svoje (ne)znanje u NSBasic-u za PalmOS 3.0 i video sta se tu u stvari dogadja nazalost potrban mi je rom image skinut sa nekog palm racunara da bih pokrenuo simulaciju na PC-ju. Ako bi neko bio voljan da je skine a potom posalje na mail na [email protected] bio bih mu veoma veoma zahvalan.
Otkrio sam odakle mogu romovi da se skinu ali procedura je vise nego komplikovana... :rolleyes:

Bilo ih je svojevremeno na internetu. Mislim da mi se negde po bekapima vuku neki Visor imidži, ako nisi nista do sad našao, javi pa ću da potražim i da ti pošaljem. Također, valjano pitanje bi bilo šta će ti to? Palm je izbacio v4 koji ima poboljšanja i v5 koja je zasnovana na novim procesorima (mislim da su i oni prešli na XScale) i ceo sistem je potpuno promenjen i približen PC2002 OSu.

Takođe za Palm (i što-šta drugo) je roditelj CodeWarrior, doduše radi se u C-u.

Vrh Dno