Šta je novo?

Palit GTX 260 ili Gainward GTX 260 GoldenSample

U principu to su iste karte, samo shto je Gainward valjda sa 1792 Mb memorije i klokom od 585 MHz, a Palit je sa 896 Mb i klokom od 625. Ja sam uzeo Palita, poshto trenutno nema neke koristi od tolike memorije a i bio je jeftiniji.

bilo mi je hitno , posto sam uzimao danas....

uzeo sam Gainward GTX 260 Golden Sample 896MB DDR3, mislim da je ok .....sacu da je probam!
i mislim da je cena bila ok 15.200din

jel zna neko kolko je brza u odnosu na ASUS 8800GTS 320 , u 3DMarku 06 recimo....

nije skupa 15000 lepa cena vredi u svakom slucaju ,a kolko je brza od 8800 320mb puno je brza :banana::banana:

AKo se nevaram palit ima fabricki kuler koji izduvava vreo vazduh van kucista i to mu je ogromna prednost u odnosu na gainward i slicne kartice koje upravo zbog takvih kulera idu na malo vece frekvancije ali greju sve u kucistu dodatno ;) U svakom slucaju neka te sluzi!!! :wave:

Ima u Nova Computers, Dr Dragoslava Popovića 15, Lokal 10 (ispod Tasha) - po ceni od 14500. Pozvao ih juche, naruchio i dobio isti dan. Mnogo su azurniji nego ovi iz Gigatrona, valjda zato sto su malo zabacheni. Garancija 3.god. Trenutno ubedljivi BEST BUY!

Nazad
Vrh Dno