Šta je novo?

Palit 9800GT problem

Kir Janja

Slavan
Učlanjen(a)
05.03.2009
Poena
319
Imam karticu iz naslova sa 512MB video memorije. Mnoooogo je bucna. Hteo bih da smanjim obrtaje jer se sada vrti na 4 000 obrtaja. Riva tuner(v2.24) ne podrzava zvanicno moj driver(186.12 WHQL) i kaze da nece da radi kako treba(sto i cini - jednostavno ne reaguje na promene podesavanja). Pokusao sam i sa drajverom 182.50 koji sam slucajno imao na HDD-u i opet nista 🙁 . Ima li nekog resenja za moj problem? Hvala na citanju.

Probaj sa evga precision.

Riva ne radi sa 185.xx drajverima i novijim, ne bez "compatibility override" opcije. Ima u ovoj temi kako da se "osposobi".

Zahvaljujem, uspeo sam da pomocu riva tuner-a osposobim kontrolu fan-a GPU-a ali opet sam za pravo trajnije resenje.

U kom smislu "pravo i trajnije"? Svi koristimo RT ili eVga precision kao trajno resenje🙂

Nisam se dobro izrazio. Prihvatam savete i zadovoljan sam odgovorima koje sam dobio. ThX BrOs!!!

Prilozi

• palit9800gt.webp
    palit9800gt.webp
    87.2 KB · Pregleda: 48
256-bitne su obe, ali koliko vidim citas pogresan podatak -

128-bit floating point high dynamic-range (HDR) lighting - to nije ono sto tebi treba u ovom slucaju😛 tj. nema veze sa memorijskom magistralom, koja je, 256-bitna na obe karte, pa i na tvojoj (pise ispod slika kartice 512MB/256bit). Sto je OK🙂

Poslednja izmena:
256-bitne su obe, ali koliko vidim citas pogresan podatak -

128-bit floating point high dynamic-range (HDR) lighting - to nije ono sto tebi treba u ovom slucaju😛 tj. nema veze sa memorijskom magistralom, koja je, 256-bitna na obe karte, pa i na tvojoj (pise ispod slika kartice 512MB/256bit). Sto je OK🙂

🙂 :wall:

ja cim vidim 128 bita, odmah cmizdrim.
ok hvala puno :wave:

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno