Gaya
Slavan
- Učlanjen(a)
- 04.05.2008
- Poena
- 319
Tek shto sam pazario novi komp kad poceshe problemi.Komp mi se u nekim igrama zakuca posle x minuta,monitor se ugasi,iz zvucnika se idaljke cuje zvuk iz igre koju sam igrao,ponekad se sam restartuje a ponekad nece ni manuelni restart vec mora da se ugasi skroz i da se ponovo upali.Posle gashenja monitora samog od sebe komp krene sa restartom,fan na grafickoj se zavrti na 100% kao i kad se komp ukljuci(oni koji imaju Palitove kartice znaju ocemu pricam).Zanimljivo da se ne deshava u svim igrama,Crysis sam zavrshio bez problema,UT3 igram po par sati bez nestabilnosti,World in Conflict radi besprekorno a igre koje zezaju su FlatOut:Ultimate Carnage(randomly),DMC4(jedno zakuc,jednom desktop),Bioshock(nakon par minuta na samom pocetku igre,ne stignem ni save da uradim).
Driveri za karticu su 175.19,ako je ona uopshte problem.Pratio sam i temperature u igrama koje ne prave probleme,najvisha za graficku je 66C,a za proc 53C.Da li je graficka ili neshto drugo?Komp je naravno u garanciji,ide zima i moram reshiti problem pred najezdu novih naslova koji samo shto nisu.
Pomozite.Hvala
Driveri za karticu su 175.19,ako je ona uopshte problem.Pratio sam i temperature u igrama koje ne prave probleme,najvisha za graficku je 66C,a za proc 53C.Da li je graficka ili neshto drugo?Komp je naravno u garanciji,ide zima i moram reshiti problem pred najezdu novih naslova koji samo shto nisu.
Pomozite.Hvala