Šta je novo?

Palit 8800gt Sonic

Zarkusi

Slavan
Učlanjen(a)
29.09.2008
Poena
455
Moja oprema  
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Zanima me da li se na pomenutoj grafickoj kartici moze promeniti termalna pasta na GPU-u, da li bi se time dobio neki stepen manje i da li je procedura ista kao i kod CPU-a? :wave:

Zanima me da li se na pomenutoj grafickoj kartici moze promeniti termalna pasta na GPU-u, da li bi se time dobio neki stepen manje i da li je procedura ista kao i kod CPU-a? :wave:

Sta ce ti druga pasta kada imas kartu sa sasvim solidnim hladjenjem (sonic, plavi kuler)? Ako je to ona CM koju si stavljao na proc, imaces max 2-3 stepena nizu temperaturu, sto po meni nije vredno truda i rizika (eventualno zbog garancije).

Lepo ti rece covek ne radi to nije vredno truda zbog par stepeni manje

Ajd kad vi kazete, mada ako se ipak resim da li je postupak isti kao kod manjanja paste na CPU-u?

Evo kako izgleda default pasta nja 8800gt palit.

acceleros1palit8800gtsors1.jpg

Promena paste na GPU ne bi bila neki veliki problem, ali mislis da moze da bude problema oko paste na memorijskim cipovima.

Ovde mozes procitati moj postupak zamene cooler-a na Palitu

http://www.benchmark.rs/forum/showthread.php?t=155241&highlight=palit

Hvala

Mozda nebi bilo lose da ide u sticky posto je postupak manje vise isti za sve karte

Memoriske cipove ne bi dirao ako ne mora? Zamenio bih samo pastu na GPU i ujedno ocistio kuler od prasine.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno