Šta je novo?

Palit 8800gt sonic temperature

kilowatt

Slavan
Učlanjen(a)
15.01.2007
Poena
319
Imam gore navedenu graficku i dok igram Mafiju 2 desava se da nekad izbaci iz igre ili se pojavi black screen,da li je to do igrice ili je do graficke.
Graficka je klokovana i ne prelazi 74C u full loadu,da li je to ok temp. ?
I zbog cega mi se desava ovo,u svim ostalim zahtevnijim igrama temp je oko 70 ali ne izlazi iz igrice ?

Imam i ja slicne probleme sa mojim ATi-em. Ili mi igra potpuno zakuca, ili zakuca, pa blackscreen i onu glupu, kako ja to volim da kazem, don't send poruku :D. Jednom sam cak doziveo i no signal poruku na monitoru... I sve to samo zbog jedne igre: mafia II.
Cisto da znas da nisi jedini koji ima problema sa mafiom.
Posted via Mobile Device

Poslednja izmena:
Imam gore navedenu graficku i dok igram Mafiju 2 desava se da nekad izbaci iz igre ili se pojavi black screen,da li je to do igrice ili je do graficke.
Graficka je klokovana i ne prelazi 74C u full loadu,da li je to ok temp. ?
I zbog cega mi se desava ovo,u svim ostalim zahtevnijim igrama temp je oko 70 ali ne izlazi iz igrice ?

Ako si "izlecio" igru kako treba,probaj da spustis malo klok procesora,cisto da proveris.

Mafia II ne mirise klokovanu grafiku...ja sam bas dosta morao da oborim klok da mi ne bi bagovala...

Mislio sam da je do drajvera, ali nije jednostavno grafika nije stabilna u igri iako mi na tim klokovima radi sve ostalo izuzev mafije...

I kod mene Mafia II pravi probleme A nije grafika klokovana mislim da je igra bagovita:(

Meni ne pravi i grafike jesu klokovane i procesor.

Kod mene je izgleda drajver zezo kad sam reinstaliro sve radi ok.

Nazad
Vrh Dno