:S: U pravu si. Nisam dobro pogledao, po defaultu mi je na 100%.Mislim da nema potrebe da ga menjas jer je on podesen tu na 100% u 3D rezimu rada.
Jel ima neko iskustva sa verzijom ove kartice sa 512 memorije.
Da li ona moze na 2000 mhz za memoriju.
Pitam jer mi treba neka karta od 512 mb za igranje crysis-a.
Od 256 tu nema leba.
Mada jeste skupa,nema ispod 140E.Mada tesko da imas ista bolje za te pare.
Prijatelju, meni je josh manje jasno :d@vocoder
nesto mi nije jasno:wall: ja sa 700/1800 [email protected] imam 12325:trust:
a sa 700/2000 samo 5mhz vise za gpu od tebe 12774 u cemu je fora
e sad posebno za shejdere cpu e6300 @2.8
800/2000 -13325 to je kad je link 1840su tad
kad ih posebno kloknem
800/2000 shaderi 1920 - 13618
dobitak od 300poena![]()
@Flight kako si nagurao GPU na 721???
A temperatura u full load-u mi se penje i do 75C dali je to normalno??? (jos niko nije rekao da mu ide preko 70, vlasnici kartica ispravite me ako gresim)
...a napajanje je Frontier 400w sto bi moglo biti resenje problema.
@Superstarr, pa bolje bi mu bilo da uzme za 45-47 eura, Chieftec kao moj, nego taj LC.
@dzoni b, olovka ti je najlaksi nacin, ali moras da znas kako, znaci procitaj sva moguca uputstva koja mozes da nadjes ovde na forumu i sire, pa tek onda kreni, naravno nabavi unimer. Preporuku za napajanje ne smem da ti dam jer ce opet da ispadne "da sam neupucen", ne znam dovoljno o napajanjima teoretski, iz prakse i znam po nesto.
Evo sta sam postigao bez unimera, ako budem nasao neki unimer koji ce zadovoljiti odnos - cena/kvalitet, mozda odradim i nesto malo ozbiljnije i preciznije za sada samo ovako:
762/1003, stabilno 100%, 3dmark prolazi i na 780 ali u igrama baca artefakte, ne znam koje su voltaze u pitanju, ali po temperaturi (razlika od 4-6c u odnosu na default napone pod opterecenjem) se da zakljuciti da nije nesto drasticno povecana.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari