Šta je novo?

pakom

OxyS

Čuven
Učlanjen(a)
07.02.2003
Poena
619
jel prodaju oni krajnjim korisnicima ili samo firmama

Poradju iskljucivo konfiguracije preko ziro racuna , komponente ne prodaju . Sad su mnogo VELIKI i JAKI pa ne rade na sitno .

Ma mnogo su jaki a u servisu nemaju ni eprom programator :eek:

*ebiga, bas sam se napalio na fx5600, a ove nedelje im stize nova kolicina(nadam se da su neke brze, bolje), a u pccentru je 15 i kusur hiljada (naravno sa porezom)

Fx

nemoj da kupujes FX ne vredi tih para posto varaju sa drajverima , bolje kupi nekog ATI-ja .

Re: Fx

PitBull je napisao(la):
nemoj da kupujes FX ne vredi tih para posto varaju sa drajverima , bolje kupi nekog ATI-ja .

Ajoj pa zar je to razlog?! Zato sto varaju sa driverima? :rolleyes:

Re: Fx

Amon_Ra je napisao(la):
...

Ajoj pa zar je to razlog?! Zato sto varaju sa driverima? :rolleyes:

Naravno da je razlog! Da ne varaju sa drajverima bili bi sporiji od ATi kartica slicnih cena, kao sto je i bilo do pojave ovih laziranih Detonatora FX...Inace za vara se tako sto se prave performanse na ustrb kvaliteta prikaza, ali to je "The Way NVidia Meant to be Played!".

Najlaksi nacin da kupis nesto sto si vidio u Pakomovom cjenovniku, je da se obratis nekom od njihovih dilera. Cijena bi skoro uvijek trebala biti niza nego ona na Pakom sajtu.

Ako mi kazes odakle si mozda mogu da te uputim na neku konkretnu firmu.

Pozdrav,
Damir

Fx 5600 u bel computers ista cena kao u pakomu, oni su im dileri..

cisto informativno , a kako se to kontaktiraju njihovi dileri?
sto se tice varanja, jel se to odnosi na 3dmark, sandru ili i na igre koje se najcesce koriste u benchmark svrhe, jer meni ona i treba za igre

Dileri ha

Mozda nakupci...bez uvrede....najlakse je da odes kod prvog normalnog prodavca das mu model kartice koju hoces i nek ti je nabavi
Ako je Pakom ima on ce to uzeti od njih i nemas brige a cenu dogovori sa tipom...meni je uspevalo dosad da se uvek dogovorim za dobru cenu pogotovo ako mu spomenes konkurenciju....(i njihovu cenu... )
PS ako ces da se igras kupi 5600 i 19" monitor sve preko je blesavo (mislim na dijagonalu monitora )
ATI je ipak malo vise nego karta za igranje

Vrh Dno