Šta je novo?

Pakom - Pitanja i odgovori

Probaj sa TFT monitorom :)

...izgoreo mi 8800gtx na ovim vrucinama, sama od sebe, ne znam sta da radim, nevaljala firma nece da mi prihvati garanciju (vas konkurent), ima li mi pomoci ? (para vise nemam :( )

:D

Meni su obecali da ce mi poslati nagradu za ispravljanje gresaka pre mesec dana... jos uvek cekam........

PITANJE #20298
Ime: macak , Email: [email protected]
ima li ko možda igračkice iz kinder jaja da mu ne trebaju??? Strastveni sam zaljubljenik u ta divna, mala stvorenja... molio bih ako je iko u mogućnosti, a da mu igračkice nisu potrebne, da me kontaktira putem e-maila, pa da se dogovorimo... moj mail je [email protected]
ODGOVOR 2. avgust 2007
Poštovani,

Na vasu zalost nemamo igrackice iz kinder jaja. Objavite vas zahtev na nekom od live foruma i ko ima igrackice, a nisu mu potrebne kontaktirace vas.

Hvala na poverenju

Hahahahahaaaaa.... :d

Poslednja izmena:
Ja sam skoro zvao Pakom da se informišem u vezi XFX 8600GT Fatal1ty grafičke (dali su na test jedan primerak), kada će ih biti, cena,...
Javila se osoba ženskoga pola (nemojte reći da sam muški šovinista) koja je kada sam krenuo da je bombardujem sa informacijama (a rekao sam samo "Da li imate grafičku karticu XFX 8600GT Fatal1ty?", gde me je ona kod reči Fatal1ty prekinula da pita šta je to?), ladno je rekla da sačekam i prebacila me kolegi, koji mi btw, takođe nije dao nikakvu informaciju.
Situacija da se javljaju osobe ženskoga pola na telefone IT firmi i da posle par pitanja prebacuju klijenta "kolegi" je toliko učestana, da malte ne predstavlja pravilo. Zašto se zapošljavaju osobe koje blage veze nemaju o poslu kojim se bave?
Da ne bude da kritikujem, svetli primer devojke koja radi u jednoj IT kompaniji, koja šije u znanju i poznavanju svega vezanog za računare 90% njenih muških kolega.
Ej kakva je ta crna u Imtelu?Da odem u kontrolu?:-devil-:
Teshko je naleteti na malo struchnije osobe u takvim firmama.Neko je rekao malopre da se na konkurse jave i obrazovaniji ljudi u ovom domenu ali nekako se uvek prime duduci.
Jedna opstina u Srbiji.LIce se zaposlilo kao pripravnik administrator.Ima zavrsheni elektrotehn.faks u Chachku.Obuchava ga nize obrazovan chovek-Dule(srednja shkola).Normalna logika kaze da Dule nema sta njega da obucava jer je nepismen ali malo sutra.Chovek je prilichno obuchen za svoj posao.A ovaj tutuban,videvshi jedan racunar sa skinutom stranicom kucista, izjavi sledece:"Znam zasta sluzi ovaj deo!(pokazuje na ram modul).To je ram memorija."...posle par sekundi kaze Duletu:"a ajd me pitaj dali znam zasta sluzi ovaj drugi deo(pokazuje na drugi ram modul u dual chanel rezimu).Dule:"ajd me zapanji.."
Tutuban:"eeee to je ROM meorija.Jel tako?RAM i ROM stoje tu...".:D
E sad u Pakomu ili su zaposljavali ovakve tutubane sa diplomama elektrotehnickog faksa u Cacku ili su isli sistemom rodjachke veze i sl.
U Srbiji se neke stvari ne menjaju.

Poslednja izmena:
U srednjoj shkoli, kao privremena zamena profe informatike je doshla neka devojka...sva srecna, naqrtzena, mislim da je zavrshila etf, i pochela da se pravi mozak, ispituje nas standardne stvari, tipa koja je brzina dail up modema i sl...

i onda postavi pitanje "kako se zove uredjaj za skladistenje podataka u racunaru?"?
dize ortak ruku i kaze: "zove se hard disk"!
ona: "Ne, to se tako zove na ulici, taj uredjaj se strucno zove ROM MEMORIJA"

i ja je zapanjen nekako isqliram...kasnije me je napala kako sam oborio system na jednom od shkolskih rachunara (dana kad nisam bio u skoli :D ), kao bila skupa popravka (?!?!) i reche mi "a za kaznu ces da obrishesh sve monitore i kucista da se blistaju, ili idemo kod direktora"....onako sa osmehom...a ja njoj sa josh vecim osmehom "a da odemo kod direktora i malo popricamo sta je rom memorija a shta hard disk?"...vishe me nishta nije pitala, imao sam 5 za kraj bez odgovaranja ;)

Poslednja izmena:
Ja se bas nesto sad skenjao, ne znam sta mi je, mozda da pitam dragog nam Pakoma za pomoc :D

Vrh Dno