activated1
Čuven
- Učlanjen(a)
- 12.12.2004
- Poena
- 709
ajmo sad svi da se zhalimo, da na fala tasteri na tastaturi ili mishevima pa da i nama poklone :d
PITANJE #20298
Ime: macak , Email: [email protected]
ima li ko možda igračkice iz kinder jaja da mu ne trebaju??? Strastveni sam zaljubljenik u ta divna, mala stvorenja... molio bih ako je iko u mogućnosti, a da mu igračkice nisu potrebne, da me kontaktira putem e-maila, pa da se dogovorimo... moj mail je [email protected]
ODGOVOR 2. avgust 2007
Poštovani,
Na vasu zalost nemamo igrackice iz kinder jaja. Objavite vas zahtev na nekom od live foruma i ko ima igrackice, a nisu mu potrebne kontaktirace vas.
Hvala na poverenju
Ej kakva je ta crna u Imtelu?Da odem u kontrolu?:-devil-:Ja sam skoro zvao Pakom da se informišem u vezi XFX 8600GT Fatal1ty grafičke (dali su na test jedan primerak), kada će ih biti, cena,...
Javila se osoba ženskoga pola (nemojte reći da sam muški šovinista) koja je kada sam krenuo da je bombardujem sa informacijama (a rekao sam samo "Da li imate grafičku karticu XFX 8600GT Fatal1ty?", gde me je ona kod reči Fatal1ty prekinula da pita šta je to?), ladno je rekla da sačekam i prebacila me kolegi, koji mi btw, takođe nije dao nikakvu informaciju.
Situacija da se javljaju osobe ženskoga pola na telefone IT firmi i da posle par pitanja prebacuju klijenta "kolegi" je toliko učestana, da malte ne predstavlja pravilo. Zašto se zapošljavaju osobe koje blage veze nemaju o poslu kojim se bave?
Da ne bude da kritikujem, svetli primer devojke koja radi u jednoj IT kompaniji, koja šije u znanju i poznavanju svega vezanog za računare 90% njenih muških kolega.
pa dobro ti je i rekao, to POGOTOVO vazi za soket478 koji nije kompatibilan ni sa cim drugimdrugari i ja smo se napoklanjali tt11-ica, 12-ica isl
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari