Šta je novo?

Pakom i "osvajanje nagrada"

Zveki

Čuven
Učlanjen(a)
05.09.2003
Poena
619
Interesuje me dali je iko ikada dobio nešto od Pakom-a za skretanje pažnje na grešku na njihovom sajtu www.pakom.co.yu u opisu proizvoda ili je u pitanju šarena laža. :trust:

Ja sam jednom probao i nisam dobio nista :d

Poslednja izmena:
Ja sam dobio podlogu za mish-a.Najcesce je greshka u slikama.Poslao sam 2 puta.

Poslednja izmena:
Dobio sam brdo Verbatim podloga za miševe. Samo to dele. I uvek stiže, možda sa malo zakašnjenja.

Probacemo pa cemo da vidimo mozda dobijem neki TFT ili bar HDD od 40gb.

Pa ja i probah, oni grešku ispraviše i to je to... Neka im je sa srećom, znači ipak nije laža, neko je i dobio nešto.

Poslednja izmena:
U vreme kada sam ih ja obavestio o pogresnoj specifikaciji jednog proizvoda (vise se i ne secam sta, znam da sam trazio USB rack, a naleteo na tu gresku) bio je baner "pronadji gresku i osvoji 1000din". Odgovorili su mi da vec znaju za tu gresku, ali da nisu stigli da je isprave :d

Južna pruga - stare štekare :D

Nisam dobio nista (naravno!)...
Nisam ni ocekivao - samo sam probao...

Bolje da ne pisem nista vise ;)

Dobio polo majcu PQi,stigla pre neki dan a gresku sam prijavio oko Nove Godine.Dobra je i kvalitetna. :)

greska ili majica?

Jel jos stoji slika onog asusa 9550 :D ?

Prijavio da su postavili pogresnu sliku MSI maticne ploce i nikada mi se nisu javili.

momsab je napisao(la):
greska ili majica?
I jedno i drugo
Greska je bila u opisu laptopa gde su nagurali sve najbolje karakteristike a u stvari nije bas tako.Majca je stvarno sasvim OK.
:wave:

ja sam im prijavio da su im sve cene pogresne i poslao link ka newegg-u. Zamislite nisu mi nista odgovorili :d A tek "Srpskom" HGspot-u sto sam posalo ljubavno pismo kad sam video cene...sempron 2800 (a64) 126e, 6600gt PCI-E (leadtek) 186e... :d

Dobio sam majcu PQI od Pakoma pre 15-tak dana, a ukazao sam im na greske u opisu misa. Majca je stvarno kvalitetna i OK.

ja opet prijavio losu sliku(mem.od128 a na slici pise 256) i nista nisam dobio>pozdrav

R_U_S je napisao(la):
Južna pruga - stare štekare :D

A sta se deli na drugim stranama sveta, za slicne zasluge ?

:-devil-:

Eva ja sam upravo od Pakoma dobio WD podlogu za misa koja je mnogo dobra, i ovim putem im se zahvaljujem.
A greska je bila sitna gledao sam neke HP CLJ modela i na jednom je umesto Mb stajalo samo b, za kolicinu memorije koja dolazi uz stamapc i do koliko je prosiriva.
Podloga mi je stigla posle 2 ili 3 dana i to putem kurirske sluzbe cak ne ni klasicnom postom, tako da ne bih rekao da su stekare.
Eto toliko od mene i utiscima o pakomu i njihovoj akciji.

p.s.
Doduse prvi put nisam dobio nista ali su to popravili ovaj drugi put.

Poslednja izmena:
Ma, nema džabe ni kod babe, teraj dalje...:D

I ja sam nasao jednu greskicu. Poslao sam njima preko onog furmulara i ... NISTA. Nisam dobio nista :-(

I ja sam dobio Majcu,stvarno je kvalitetna i lepa,ali sam stvarno ocekivao,da se isprse za neki mali komad hardvera kao sto je npm,jedan mem modul od 512mb,pa to njih kao uvoznika kosta 15e,a mi nismo ni svesni koliko im ustvari pomazemo .oni su satro od toga napravili nagradnu igru a u stvari radi se o tome da cesto ni sami neznaju do detalja sta se nalazi u nekoj kutiji,ja sam npm,dobio nagradu za opis maticne ASUS a8n-sli se,oni su napisali da ima firewire i 7.1 audio ,ma sve isto kao i premium(skoro)a posto sam umesto asusa8n-sli,dobio tu a8nsli-se,ustanovio sam da nema ni firewire,ni 7.1 zvuk,i da je generalno mnogo siromasnije opremljena nego sto su oni opisali,pa ih mi lepo ispravljamo,a oni onda znaju sta se krije iza raznih sufixa,i onda nema prituzbi kupaca tipa"sta ste mi ovo uvalili"i mogu vam reci da npm,posle moje intervencije ,su odma skinulu tu plocu sa svih prezentacija,dok nisu do u detalj napisli ponovo njene specifikacije,tako da drugari mi im prakticno za dzabe radimo posao "malih crnaca" kao otvori kutiju vidi sta sve ta ploca ima i napisi na jedan papir i zalepi na kutiju,pa bili bi placani barem 8$ na sat

ala si ti nezahvalan...i nerealan..i..i..i..ma nemam reci.

ja opet dobio majcu...naravno..za mojih 191cm i 115kg je premala...dao supruzi...ccccccccccccccccc

DARK SIDE je napisao(la):
ja opet dobio majcu...naravno..za mojih 191cm i 115kg je premala...dao supruzi...ccccccccccccccccc

Daj meni, posto ja nista nisam dobio od njih :mad:

Daj meni, posto ja nista nisam dobio od njih

Znaci mi visociji (193 cm) i tezi (125kg) da ne pokusavamo uopste da igramo tu igru :D

Znaci mi visociji (193 cm) i tezi (125kg) da ne pokusavamo uopste da igramo tu igru
ma ne.nema veze podloga za misha sa tezinom i visinom(i to sam dobio):D

O.T. Izgleda da sam ja najmrsaviji sith:)
180cm i 74 kg!
Moram neshto poraditi na tome.
A mrzelo me da ispravljam "krive drine" kod Pakoma...
Pozdrav sithima, i ostalima...

Nazad
Vrh Dno