Sad mi je zao sto nisam slikao... OK, FX-6300, u samom cosku jedan pin je bio iskrivljen, umesto 8gb rama ocitavao mi je 4gb, umesto 16 ocitavao je 8, zaista ne znam kako pin nije pukao kada sam ga vracao u socket tako iskrivljenog, ali nije pukao. Uglavnom, pregledao sam dobro pinove i naisao na taj jedan u cini mi se gornjem levom cosku, jako se lako uoci kriv pin zapravo kad ga gledas iz svih uglova. Ispravio sam pin polako i vratio procesor i dobio svojih 8gb rama pa ljudi nisam lud, ja ne mogu da verujem da ste toliko nedokazni, kapiram vas ego, da mislite da sve znate al dajte malo poslusajte savete sa strane, posebno sto se to jako lako utvrdi, samo treba da pregleda pinove... e sad bi bila najjaca fora da su mu svi pinovi pravi (sto sumnjam) , ali bukvalno ovako sam ja resio problem toga sto ne vidi ceo ram. Malo guglajte, ima na yt svasta, zavisi bukvalno koji pin je kriv, konkretno taj pin kod mene je bio zaduzen za ram, mogao sam da iskrivim neki drugi pa se ne bi ni digao sistem kao sto rece covek... ne bih stvarno vise pisao o ovome, mislio sam da je 1 post dovoljan , sad je vec previse. Sportski pozdrav.