Šta je novo?

Painkiller

No name studio dobije licensu za serijal koji nije imao nijedan dobar naslov sem prvog. Dobitna kombinacija.

Mislio sam da gledam trailer za Doom.

Dobro da nije novog Doom-a ne bi bilo ni ove igre. Možda ispadne solidno. Možda...

Nije Painkiller daleko od Doom 2016, jedino sto je malo brza igra. Vise kao Gothic Serious Sam.

I mene podsetilo na Doom. Videcemo, mozda bude ok.

ne vidim stake gun

posto nema original teme, ovde je fresh

40e toliko i treba da kosta a ne doom 80e zasta bre :ROFLMAO:

Au brate, sta je ovo? Davno nisam igrao Painkillera, ali se nesto ne secam da je postojao izbor vise likova, a i zasto bi postojao izbor vise likova? Ako vec postoji izbor likova, na sta ovo lici? Lepo kaze jedan od komentara "I don't recall having a clown squad in my painkiller game."

I nije postojao, one bezvezne sequele nisam mnogo ni igrao, ali prvi je bio cista singleplayer pucacina. Ovde nasli da jure trendove, i uspesne i neuspesne.
Bice ovo flop.

40e toliko i treba da kosta a ne doom 80e zasta bre :ROFLMAO:
Microsoft najavio downsize Xbox studija, nešto mi govori da je id na spisku posle The Dark Ages, igra koja je sasvim dovoljno loša da se može nazvati promašajem. Nije katastrofa ali je jasna trajektorija propadanja od Doom iz 2006, preko Eternala do The Dark Ages. Ta cena od 80 evra činjenicu da je igra meh u najboljem slučaju čini još gorom.

Ali kada pogledam Dark Ages, ne kapiram šta će mi novi Painkiller kada je ono zapravo Painkiller umesto Painkillera a ne Doom kako je trebao biti.

Opet razni menadžeri odlučuju šta će biti u igrama a prave ih ljudi kojima ne bi dao pinjatu da napune. Ovo kao da sam video spontani pobačaj od Concorda i Overwatcha zajedno... užas.

Poslednja izmena:
Vrh Dno