Šta je novo?

Painkiller demo utisci...

Razorman

Čuven
Učlanjen(a)
22.07.2002
Poena
619
Dakle ? ajmo momci sa spidi netom ! :) Koliko sam video po stranim forumima igra bi trebala da bude maximalna perverzija... El ima neko ko bi narezao disc u slucaju da je skinuo doticni ! poz !

aj sad cu da skinem :)

Skinuo sam ga , tacno 228Mb, ali kada opletem po njemu, ispise "Program too big to fit in memory" ?

igra sasvim OK, nista vise, nista manje..

borab je napisao(la):
Skinuo sam ga , tacno 228Mb, ali kada opletem po njemu, ispise "Program too big to fit in memory" ?

da nemash 256 rama, minimum je 384 :D

driver je napisao(la):
...

da nemash 256 rama, minimum je 384 :D

O boze dosli smo do vremena kad je 384 rama minimum :) ! To me podseti na tadasnjeg bioforge-a zbog koje sam morao da nabacim 16mb rama ! :)

Nikako da instaliram demo, al osecam da nece raditi na MXu, mnogo mi loshe zvuchi ono "minimum DX8.1 card" :D

Demo je odlican, mnogo potseca na prvi Doom sa svim onim pentagramima i mrtvacima koji bacaju meso koje cupaju sa svojih tela.

Toliko

Dakle ima neka dobra dusa koja bi narezala to cudo ?

Kao sto neko rece zaista sjajna razbibriga, puno originalnih fazona, bolesna atmosfera i neumorno rokanje. U svakom slucaju zasluzuje paznju.

Vidi radi na MXu, i to odlichno :)...1024@full igra leti, a sve mi stoji na defaultu, 1700+, 512 rama....shteta shto se na radnju loze deca do 15 godina :)

Koja je prica ? Ako ima bilo kakve veze sa paklom ne moze da bude lose ! :)

Pa naravno da ce da ima veze sa paklom, 95% fpsova imaju veze sa paklom :D

Nazad
Vrh Dno