Šta je novo?

Pad performansi u 3d marku 2001!

Cekaj pa ti si dao pretpostavku da kostaju isto, u tom slucaju nema razlike u parama:D

P.S. uopste mi nije jasno zasto ljudi placaju za nesto sto mogu da dobiju za dzabe???

simpson H je napisao(la):
A da pitamo Acu sto nije prelazio na NF2 sa KX-a? :D
A da pitamo Acu zasto je *PRESAO* na nF2 (NF7 v2.0, modovan da radi k'o sat na 236 - moja ploca... pre toga onaj NF7 koji se budio na 250), pa se vratio na KX-a? ;)

Jel' da brojimo threadove gde si ti preporucivao NF2 ?
? a to je kao nešto loše? u svakom slučaju manje puta nego što si ti rekao da je ******.
A zašto NF2 kad ga nekom preporučim? Zato što imam najjeftiniju ploču, najjeftinije memorije, 3 od 5 PCI slotova je popunjeno i to "problematičnim" i "ozloglašenim" komponentama (PCTV, Live i lucent) i sve normalno radi, neko ko ne zna šta je unutra bi pomislio da je to intel :d

PS. Sve ovo itekako ima veze sa threadom ali ti nisi taj koji to moze da skapira!
Jednostavno mislim da decko nije uradio upgrade sa prethodne konfiguracije iako je kupio sve novo.
Grešiš, nema veze sa threadom. Da ga je zanimalo tvoje mišljenje pitao bi "simpsone jel da menjam KX7 za 8RDA+". Ovako je pitao zašto ima manje poena, a to nije zato što je NF2 "******".

A da pitamo Acu sto nije prelazio na NF2 sa KX-a? :D
Ne znam za njega, znam da ni ja ne bih prelazio sa KX-a na 200 i kusur na bilo koji NF2. Ja sam ga uzeo jer sam pre njega imao KT133A.

Vojkan je napisao(la):
Grešiš, nema veze sa threadom. Da ga je zanimalo tvoje mišljenje pitao bi "simpsone jel da menjam KX7 za 8RDA+". Ovako je pitao zašto ima manje poena, a to nije zato što je NF2 "******".

I da ga je zanimalo tvoje misljenje, otisao bi na news jer si tamo glavni baya :d

Postaješ naporan.
Svoje mišljenje nisam ni iznosio, jer ga čovek nije ni tražio.

Nazad
Vrh Dno