Šta je novo?

PackardBell Notebook

• Začetnik teme Začetnik teme kona
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

kona

Čuven
Učlanjen(a)
10.02.2004
Poena
604
Pozdrav, ovo je moj prvi post, gledao sam po forumu i koristio search ali nisam nasao ovu vrstu notebooka

Treba drugar da mi donese Packardbell notebook easynoote K ... intel na 2.8 40gb hard, modem , mreza, dvd+ dvdrw
pa me cisto interesuje kakvi su tu notebookovi po kvalitetu u odnosu na najbolje Ibm , Toshibe, Dell...

posto sam ja imao trip da je to u stvari HP 🙂

unapred puno zahvalan
Ivo

Pa bas ti je trip!

Pre ce biti da je u klasi Gericom ili IPC ili Medion-a.. Ako vec kupujes Lap, kupi nesto sto vredi! To znaci, HP ili SONY.. Ne samo zbog kvaliteta, vec i zbog tehnicke podrske i broja servisa (ako ti nedaj boze zatreba)!

Pozdrav..

Ja sam video jedan PB notebook, i definitivno je za dve klase bolji od Gericoma i slicnih...

Ali jos vise klasa ispod IBMa i Sonya. 😉

Pozdrav!

Ma nista ne fali Packard Bellu, to je dobar proizvodjac - sto bedachite coveka?

Ja samo govorim na bazi licnog iskustva.. Ako je misljenje suvise subjektivno neka ne zameri, ali tako je kako je.. Ja menjam Lap Top maltene na svakih 6 meseci.. Sto zato sto mi je potrebno (a sto zato sto tako mogu da skidam novce sa poreza).. No u svakom slucaju, nemojmo se lagati.. Do jednog HP-a (koji je moj miljenik) ili do jednog SONY-a ima jos jako jako puno.. PB, je ok, ali ga ja svrstavam u donju klasu proizvoda.. Trenutno koristim HP Pavilion zd7050ea, pre njega sam Pavilion ze5526ea, pre njega Vaio... Mislim, Ipak su to Lapovi koji rame uz rame mogu da stanu sa desktop masinama! I to BUKVALNO TAKO I JESTE! Zna se za sta sluzi jedan normalan racunar poslovne primene!

Neznam za koju svfrhu ti zelis koristiti tvoj buduci lap, ali mi daj predlog cenovnog ranga pa cu ti dati licno vidjenje onoga sto mislim da ti je najisplativije kupiti..

Svako dobro i pozdrav matici!

Sale

Ma hteo sam da kupim desktop mashinu sa 15"lcd monitorom,
uglavnom za programiranje, internet, mp3 filmovi... da mi ne blokira vise kao ovaj krsh sto korisitim ....

pa kontam da uzmem ovaj laptop jer ima sve sto mi treba,
naravno nameravam da dam od 600-700 ojra 🙂

pozdrav

pa za toliko OJRA 😉 hmmm.. Ovde mozes uzeti recimo jednog Gericoma na 2Ghz ili ako se dobro secam a secam se mozes uzeti cak i Acer TravelMate 243LCe.. On je u cenovnom rangu do 800 E.. 🙂

Trebalo bi da ti sve lepo zavrsava! No najbolje je da probas pa da vidis i pronadjes optimum izmedju cene i performansi koje zahtevas..

Pozdrav..

Koji bre Gericom, to ako neko pozeli da:

a) baci pare
b) unesreci se

ili oboje zajedno 🙂

Pozdrav!

Je l' ti to trazis nov lap za te pare ili 'malo koriscen'?

pa malo koriscen,

da imam 1500 evra da dam na laptop kupio bi neki IBM sigurno,

ma drugar dolazi iz Engleske na prolece pa mi je ponudio njegov laptop da mi proda zbog toga, a mislim da ce mi to biti zgodnije i za faks,
nego da kupim novu desktop mashinu
inace to je PBell easynote K 5285

puno pozdrava

Taj lap vredi te pare.

Taj lap definitivno vredi te pare! 🙂

Ali SG, nisi nam nikada pricao da gotivi PackardBell, znao sam za Apple, nVidia i Eizo, ali PB nisam, niti sam ocekivao 😉

Od svih ovih firmi si ubo jedino za EIZO sto se tice gotivljenja. Za PB sam jednostavno rekao da je fer proizvodjac, pogotovo lap ovakvih specifikacija za ove pare - je dzabe.

Ajde, ajde, priznaj, ne foliraj se 🙂

Sescemo jednom da pricamo (tako da ti imas selotejp preko usta :d ), pa cu lepo da ti nabrojim koje sve brendove gotivim. Do tada - price kao za formiranje vlade.

Elem, bas sam otpratio na ebayu sta se obicno moze ukebati za te pare od lapova i ispade neki prosek P4 1.6GHz sa manje-vise klasicnim komponentama ili malo raskosniji P3-M oko giga klasicnih marki - Dell, Compaq ili neka od HP-ovih Omnibook serija.

Packard Bell je u vlasnistvu NEC Computers-a, neke od modela im pravi kod nas manje poznata firma MiTAC sa Tajvana.

Sto se tice podrske, imaju forum na kome mozes da razmenjujes iskustva sa ostalim vlasnicima tog brenda, sto se tice drajvera, bios-a i ostalih stvari mogu samo da kazem da nisu preterano azurni.

'Ajde i ja da se ukljuchim...
PB sam imao do pre 15-ak dana i Nesharm je verovatno video mog Packarda...
Za te pare je odlichan, mnogo bolji od gericom-a.

Video sam ga ja, bio je ruzan i debeo.
OK kvalitet, ali izgled...... 🙂

Pozdrav!

Ma da, dizajn je presudan za kvalitet notebooka! :d

Da i IBM laptopovi su izuzetno lepo i moderno dizajnirani :beat:

Nazad
Vrh Dno