Šta je novo?

Packard Bell Store&save 3500 400 Gb

• Začetnik teme Začetnik teme mikele
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

mikele

Čuven
Učlanjen(a)
09.02.2002
Poena
620
Nudi mi drugar da mi iz inostranstva nabavi gore pomenuti eksterni HD za nekih 130 eura. Meni to izgleda dosta eksternih gigabajta za te pare, ali nisam siguran kakav je to uredjaj, konkretno sto se kvaliteta tice. poslednji put sam cuo za Packard Bell davno kada su radili brand Pentium 1 racunare ali ne znam kakvi su sto se HD-ova tice sada.

Evo jos malo podataka:

http://www.caslonshop.dk/PartDetail.aspx?q=p:1390844;b:166;pl:1

pa ako bude povoljnih kritika da kupujem.

Kod nas se moze naci wd my book serija od 320~500gb po ceni od oko 200 eura, tako da je taj hdd za tu cenu dobra kupovina. Sto se tice performansi/pouzdanosti i ostalog, ne verujem da je loseg kvaliteta.

Super kupovina, samo razmisli za garanciju, greota da ti 400GB podataka tek tako 'rikne'.

Imao sam Store&Save od 250 GB i mogu da kažem da je za 130 evra super pazar, jedino razmisli o garanciji.
Inače, unutra su koliko sam skapirao Seagate hardovi, ovaj moj nije bio brzinski rekorder, ali za backup ili storage je ok.

Hvala na korisnim sugestijama, narucio sam disk, pretpostavljam da ce stici za 2 nedelje.
Sto se garancije tice, to sam znao u startu da ce biti problem, pa sam mogao i pitanje da preformulisem u: "Vredi li uzeti 400GB eksterni HD bez garancije za 130e?" no dobro, vec sam prihvatio rizik pa akobogda bude sve u redu, bice i utisaka.

Poslednja izmena:
Za te pare je dobra kupovina i da nema garanciju.

Imam ja isti takav.Imao sam ga skoro 1 God i pre neki dan je odsluzio svoje. R.I.P.
Btw,nije ni gasen tih godinu dana...non stop su upisivani/brisani podaci .
Nadam se da je vrisnula samo elektronika i da ce moci da se nesto spasi :type:

Nazad
Vrh Dno