Šta je novo?

Packard Bell - notebook

aha, znaci ako imam 2 particije, c i d, samo formatiram c i tu instaliram cist win, sve ostaje isto na d?

aha, znaci ako imam 2 particije, c i d, samo formatiram c i tu instaliram cist win, sve ostaje isto na d?

Ako formatiras C particiju i instaliras cist win 90% programa ces morati ponov da instaliras bez obzira na kojoj su particiji. Naravno fajlovi (Dokumenti, slike, muzika, filmovi etc.) na D particiji ce ostati netaknuti.

Takodje koliko ja znam ne mozes da instaliras Win XP preko Win MC (nesto tipa upgrade) i da ti sve ostane netaknuto jer je MC noviji od XP sto ce ti i sama instalacija reci. Znaci ili nova instalacija Win XP i Programa ili nediraj nista

P.S. Moguce da postoje programi koji omogucavaju bezbolniju promenu sistema ali ja ih nisam koristio tako da bi o toj temi moga neko drugi nesto da doda.

Ne znam ni sam, ovo je fabricki windows, ne bi trebalo da nije podesen da dobro komunicira sa ventilatorom...a on duva li duva, non stop..

instalirao sam speedfan, pa ako neko moze da protumaci ovaj screen dole, kakvo je stanje, da li treba da duva toliko ?

Prilozi

• Clipboard01222.jpg
    Clipboard01222.jpg
    22.9 KB · Pregleda: 48
@Phoenix257

Sad se razmiljam da instaliram novi WIN XP PRO, bez media center, pa me zanima kako to da uradim. Takodje, drajveri i programi skriveni na particiji, da li mogu samo da ih prekopiram na disk i kasnije sa tog diska instaliram, nakon sto sam instalirao taj novi XP PRO, ili moram da kreiram onaj master cd, sto se spominje po PB forumima i sl?

Hvalaa

Poslednja izmena:
Vrh Dno