Šta je novo?

P9 Honor 8 G4 A5 2017

doct.cor

Slavan
Učlanjen(a)
01.02.2007
Poena
320
Dakle sta kupiti

P9 Silver 330e
Honor 8 Blue 330e
A5 2017 320e
Lg g4 250e

A5 je 50% vec izabacen iz izbora zbog fingerprinta koji se mnogo lako ostecuje a meni estetski nedostaci mnogo smetaju....

Uzimam sutra telefon, znam da ce neki izbaciti LG iz izbora, medjutim vec imam jedan i verujem da za taj novac nudi mnogo vise od konkurencije, verujem da nije konkurentan ovim telefonima ali se vodim logikom uozeno-dobijeno. nebih da kupim tel koji kosta 100e vise a ima losiju kameru od recimo g4. Navedene telefone nisam imao (osim g4) a nemam ni gde da ih pogledam, kod mene u Telenoru nema ovih telefona tj imaju samo makete.. sirotinjki kraj ***. Svi telefoni su sa garancijom iz EU dakle nema garancije...

Xaomi Meizu itd me ne interesuje

Ako nema garancije izbacio bi G4 zbog problematicne ploce. Kamera je verovatno najbolja na G4. H8 najlepseg dizajna od svih pomenutih ali je klizav zato sto je skoro ceo staklen. P9 po meni najbolji izbor. Bez vecih nedostataka.

Pa i ja nesto kontam da ce biti P9, mada mi se Honor najvise svidja to plavi model, nije bitno sto je klizav jer ce svakako u neku kvalitetniju masku, jedino sto nemam blage veze kakve su kamere na njemu, sto se tice Honora imam i opciju da ga uzmem u Telenoru, jutros je pojeftinio i sada kosta isto kao i a5 2017

G4 ako imaš validnu garanciju. Ovako h8 ako koristiš nalepnice na ekranima a ako ne onda možeš p9.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Ima i ne grebe se tako lako ni napred ni nazad.
Pusti te jerry rig everything varijante, u normalnim uslovima se ne grebe.

Stigao p9. Solidan tel.. Brz kao munja na android 7. Sve radi odlicno i bez problema.. Odaje utisak da je veoma kvalitetan usta ja nisam bas siguran... Tac mi je nekako preosetljiv posle g4.. Rekao bih da je ekran bolji od lg g4 tj da je osvetljeniji i nema curenja svetlosti.. Kemera je jako dobra ali nije bolje od lg g4 posebno u slabom osvetlenju... Sve u svemu zadovoljan sam zasad.. E da basi se dopao emui 5

Sent from my EVA-L09 using Tapatalk

Sto se tice Huaweija ne sumnjaj u kvalitet izrade. Tu su jako dobri i precizni. Meni npr Mate9 deluje cvrsce i kvalitetnije izrade od ip7+. Poredio sam ih pre neki dan bas. Kamera u low light je verovatno malo losija od G4 ali po danu su sigurno egal. Nek te dugo i verno sluzi :)

Jeste malo losija po na vestackom svetlu.. Probao sam..
Inace dobar je telefon a i brzi punjac ima.... E da i mnogo se manje greje od g4 a od sony z3+ da ne pricam
Malo mi je problem sto nema standardni priklucak za punjenje pa moram da secam punjac sa sobm na poso..
Sent from my EVA-L09 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Jesi dobio onaj dodatak micro usb to usb type C?
Tek Kirin 960 se ne greje. 99% vremena drzi ispod 30 stepeni. Pri velikom opterecenju jedva 40. Dok je sd810 iso uvek preko 40 u stanju mirovanja pa do 60 kad se pptereti

a da uzmeš Honor 8 Lite koji je dosta jeftiniji?
Mislim da je trenutno jedan od povoljnijih telefona u ponudi kod našh operatera
Ja ću verovatno sutra da ga uzmem,mogu da ga uporedim sa Honor 7 Lite koji trenutno koristim

Nazad
Vrh Dno