Šta je novo?

P8P67-B3 AI Suite problem?

Nemoj preko tog bagovitog ****** da overklokujes. OC-uj iz BIOS-a.

Stavi Intel Speedstep i C6 na enable.

Jesi probao sa default postavkama Biosa?

kako si zadovoljan sa plocom? vidim da je sweet spot sa cenom a i planiram da je pazarim i sam.

jesi probao mozda na stock cooleru da ga kloknes da vidis na koliko moze da ga stock drzi?

Jel zna neko kako se namesta BT Turbo remote? Instalirao sam aplikaciju na telefon ali kada je startujem kaže "Bluetooth connection exception!"
Šta znači ono "key in the passcode 000000 on your bluetooth device to pair it with computer"?
Inače sama veza funkcioniše normalno(prebacivanje podataka, music player...)

Mislio sam da sam jedini koji ovo nije odmah provalio pa zato nisam osetio potrebu da išta objašnjavam ;)
Ništa, samo sam otkrio čarobno dugme "?", u prozoru AI Suita i tamo sve lepo piše.
A funkcioniše onako, malo traljavo, poveže se iz svakog 5. pokušaja, kad izadjem iz sobe nema konekcije (npr. ne mogu da ga ugasim iz druge prostorije)...al možda je to i do moba, ko će ga znati, treba probati sa još nekim telefonom, pa onda ocenjivati.
Mada bi mogao da ima i malo više mogućnosti kao npr. za puštanje i kontrolu videa i sl.

Sa klasicnim usb bluetooth-om mozes da kontrolises potpuno racunar, ali moras da budes u istoj prostoriji. Znaci od gasenje do pustanja videa i muzike i weba.
Ovo nisam jos video kako izgleda ali ako je tako kao sto kazes onda je bezmalo pa beskorisni shit.

Pa mogao bi da posluzi kao daljinac na nekom HTTPC-u.

Ploče na trištu, a da nisu namenski napravljene za HTPC, nemaju BT, sve sem LE imaju tu opciju, te dobiješ i SW. Ceo sistem radi ok nema nikakvih problema sa konekcijom (probao sa iphone-om 3GS). BT nije klasičan wireless, jer je baziran na optičkoj konekciji, shodno tome prepreke kao što su zidovi i slično mogu da prave problem, te bi isti slučaj imali i da je bilo koji BT uređaj konektovan na back panelu...

nema nachin da se btw namesti na windows 2008 r2 serveru :( znachi ili sam ja glup ili nema shanse da se nadje driver ?

Popizdeo sam...kupio sam plocu i napomenuo da mi daju onu revizornu b3..dosao kuci stavio je u kuciste i danas posle nedelju dana vidim na kutiji niti pise b3 niti revizija..zovem tel ali ne rade ..tek sutra...koji je problem sa ovom pplocom i kako smeju da prodaju ako znaju da nije u redu..sta da radim??

Nazad
Vrh Dno