Šta je novo?

P67 zamena u winwinu

milos1

Cenjen
Učlanjen(a)
23.11.2010
Poena
159
Da li je neko već zamenio svoju ploču u pomenutoj prodavnici? Danas mi je rečeno da oni nemaju nikakvu informaciju o zameni P67 ploča, i kao da će videti posle praznika o čemu se radi.

Ako su na sajtu već počeli da sortiraju ploče i da im dodaju sufiks B3, verovatno znaju o čemu se radi.

Pazi ja sam se kod njih pre 2 nedelje raspitivao za neku plocu i kad sam ih pitao za B3 gledali su me ko tele sarena vrata :)

Ja sam se raspitivao u jevrejskoj u NS pre neki dan, isto su me gledali bledo, kao ja sam prvi koji pita... :X
mada su bili u fazonu da donesem pa ce je reklamirati... lik je pominjao do 45dana za zamenu (pretpostavljam zakonski rok) :party:

sve u svemu, bice cjao msi, cjao winwin :X

Nije MSI kriv toliko koliko je WinWin kriv.

Svi proizvodjaci su imali neki sistem gde se ploca zameni novom uz minimalno cimanje korisnika.

Asus plocu sam licno nosio u Beograd jer mi je bilo usput, a inace bih cekao dva dana.
Gigabyte je imao malo drugaciji sistem, registrovao sam se na sajtu i dobio zamenu (istina, 2 meseca nakon sto su se pojavile zamene za Asus), a tek onda slao staru nazad tako da nisam ostao bez racunara ni jedan ceo dan.

Predpostavljam da je MSI takodje imao neki sistem, samo sto ovi iz WinWin-a nisu upuceni u taj plan :)

Ne radi se specifično o MSI ploči, nisam ni spomenuo ko je proizvodjač, već sam samo pitao uopšteno za P67 čipset i dobio odgovor iz prvog posta.

sta da vam kazem za winwin gori radni KADAR nisam video!!
ja sam na novu exceleram neispravnu memoriju staru 2 dana cekao skoro 2 nedelje da zamene iako su imali na lageru, vadili su se na pricu da sam je ja kupio preko web shopa i da to nije isto ko shop u kom sam bio.... cak su i iz nekog cudnog razloga odbili sa webshopa mogucnost da preuzmem licno vec sma morao da se cimam sa kuririma i uplatom

totalno neefikasna firma sa nesposobnim kadrom, sramota ko se sve kod nas bavi uvozom (tako nam i treba kad su deca DB-ovaca i UDBE direktori i uvoznici), sramota

Što se tiče ww u NS-u, daleko je bolji kadar u Cara Lazara nego u Jevrejskoj. U Jevrejskoj su katastrofa, barem su bili, odavno ne ulazim tamo.

Poslednja izmena:
Nije mi jasno zasto se prave mutavi, zar ne bi bilo jednostavno da se najavis, odes za dva dana i pokupis plocu. Sve zavrsis na licu mestu umesto sto te vozaju, reklamacija, toliko i toliko dana... stvar je jednostavna: sve felericne ploce se moraju zameniti.

Što se tiče ww u NS-u, daleko je bolji kadar u Cara Lazara nego u Jevrejskoj. U Jevrejskoj su katastrofa, barem su bili, odavno ne ulazim tamo.

apsolutno si u pravu,ja sav veci hw kupujem u cara lazara iako mi je shop u jevrejskoj na 5min. jednom prilikom sam uzeo kod njih artic cooling vent mrzilo me da idem do cara lazara sve ok, posto sam bio prijatno iznenadjen ventilatorom odlucih da uzmem jos 2 a uz put sam morao nesto da obavim na limanu i svratih u shop u cara lazara, ljubaznost kao da sam dosao da im kupim pola shopa ,na kraju uzeh ventilatore krenem da izlazim kad ce oni momak izvini sacekaj samo malo da ti napisemo garanciju, ja sav u cudu kakva garancija juce sam kupio taj isti vent u drugom shopu niko garanciju nije ni spomenuo,a tad nisam ni znao da se daje garan. na obicne ventove. the end

Garancija na obicne ventove se daje, i iznosi oko 2 god za brendirane.

Samo bih molio ako je neko menjao plocu za B3 u WinWin-u (NS) neka napise ovde kako ide procedura. Danke

Danke Deutchland ?!

Ja sam zvao i pitao pre kupovine i rekose da su sve ploce koje nisu dobre povucene sa trzista...Elem kada sam je kupio nisam ni obracao pažnju spakujem je u kuciste i sutradan vidim da je obicana a ne b 3...uzas..naravno kupljena je u win win u...cekam sutra pa da vidim sta cu..a na dobro nece da izadje po njih verujte mi..

ma pokusace da uvale sve sto nisu prodali..

Poslednja izmena od urednika:
ja imam msi plocu, kada sam ih pitao kada ce zamena oni su mi rekli, sto bi menjao ako ti dobro radi. Kupi lepo hard disk sata 3 i pici. Jednostavno dodje mi da odem na sajt msi, da odstampam sve to su objavili da treba svaki prodavac da priza i intel da je objavio gresku. Odem sa sve plocom kod njih i trazim da mi odma daju drugu ili vrate pare. Ako nece samo zapretim da cu ih tuziti i da ne postuju zakon. Muka mi je vise od ovog prostakluka kod nas. Pre dve godine imao sam logitech mis MX1000 koj je kupljen u becu, otiso je taster posle 6 meseci, napisoa mail proizvodjacu, dali mi adresu i rekli da posaljem njima, u roku od dve nedelje dobio sam nov mis. Toliko o tome koliko se cene kupci.

WIN WIN ima toliko los kadar da je ono sramota. Osnovne stvari nemaju pojma da objasne, sve te bledo gledaju. Gigatron ima mnogo bolji kadar, makar znaju sta ih pitas i da preporuce.

da li je neko uspeo da izvrsi zamenu p67 ploce? ja sam svoju kupio u emmiju i upravo sam im poslao pitanje u vezi ovoga, pa me zanima kako to ide?

da li je neko uspeo da izvrsi zamenu p67 ploce? ja sam svoju kupio u emmiju i upravo sam im poslao pitanje u vezi ovoga, pa me zanima kako to ide?

Pa znam ljude da su licno nosili i menjali, ako kojim slucajem ko i ja moras da saljes postom insistiraj da oni tebi prvo posalju... javi kako je proslo, ja svoju jos nemam vremena da se mlatim oko zamene

^^

Od kako su i mene *****ali u WW (kupljena memara u WW preko Web-a), nema garancije, ja odem po garanciju, ispade da sam je ukrao!!!!

Emmi i Atom najbolje sto nama obicnima treba :)

Kada se vec pljuje po Winwinu da i ja malo dodam. (nije vezano za temu)
Skoro sam uzeo novi komp putem subvencije. Kada sam pitao u Winwinu u Nisu u Dušanovoj ulici, smrad od prodavca (vec ima 4 licne greske kod mene, jos jedna i naje.ao je) mi je rekao da moram da uzmem samo njihove gotove konfiguracuje a ne da kažem komponente i oni da mi sastave. Kao samo tako i nikako drugacije, smrad neće ni da pozove Bg da se raspita. Lepo pozovem Bg, kad ono, naravno da može obratite se prodavcu u Nišu u Dušanovoj ulici. :wc: Ja lepo odem u drugu firmu sve zavrsim za 5 min, tako da su samo od mene ostali kratiki 800e a gde su drugi...??

Sto se Beograda tice, ako moram da imam posla sa Win winom, zovem samo poslovnicu u Balkanskoj.

Cara dušana 5 zvezdica od mene . Ljubazno osoblje i serviser koji hoće da pomogne . Predlažem da umesto blaćenja po prodavcima probate da nazovete Alti . Verovatno postoji loša komunikacija po ovom pitanju i njihov servis bi morao znati odgovor .

^^

Od kako su i mene *****ali u WW (kupljena memara u WW preko Web-a), nema garancije, ja odem po garanciju, ispade da sam je ukrao!!!!

Emmi i Atom najbolje sto nama obicnima treba :)

Emmi i WinWin su jedno te isto. Iza nnjih stoji ALTI D.O.O. s' tim da su WinWin maloprodaje a Emmi su Web Shopovi i .
Atom radi u podrumčetu i robu generalno nema na lageru ili je ima jako malo ali su poslovni i predusretljivi. Svaka čast Marku aka JoKa ;) koji je vlasnik i generator Atoma!

posalo sam juce i emmiju i msi srbija pitanje u vezi zamene, niko mi nista nije odgovorio...

jel se negde msi zvanicno oglasio oko te zamene? u srbistanu mislim, dzaba nam na global sajtu?
ako jeste, pisite msi kancelariji i trazite da oni insistiraju kod winwina da odradi zamenu bez da *****ava kupce..

Ja znam da ce verovatno moj post biti obrisan od strane administratora, kao i ranije kada se postavilo ovo isto pitanje na forumu. Ali se nadam da ce bar par ljudi videti sta pise, pa je opet neka vajda. Elem, kada je ispala cela ova bruka sa Intel plocama, par ljudi se zapitalo da li ce to da ide uopste kod nas, pa je pomenut doticni uvoznik Alti. Alti doo cacak je vlasnik i WinWin-a, kao i Emmija. Znaci 3 firme isti gazde... Sto vam govori i fiskalni isecak iz Emmija na kome ume da pise (ako ne pise i uvek) Alti doo Cacak a ne Emmi. E sada, kada par nas napisa da ce to kod njih tesko da ide, kao sto meni nisu ni pomislili da zamene neispravno OCZ napajanje, administrator nam pobrisa postove, napisa da ne mudrujemo mnogo, i da pisemo u vreme kada dodje do zamene... Ja sam napisao da nijednu necu da prodam da ne bih imao kasnije problema sa zamenom, i da mislim da ce ih biti, makar kod dotisnce firme. Do zamene je trebalo da dodje, imamo li sada prava da pisemo, ili ce opet cenzura?

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno