Šta je novo?

P5Q + 8600GT Problem ?

CiraEcchi

Slavan
Učlanjen(a)
14.07.2007
Poena
319
Čitao sam po netu da P5Q seija ne podržava 8600GT grafičke zbog PCI-E 2.0 pa me interesuje da li NX8600GT-TD256E-OC/D2 i ASUS P5QL-E mogu zajedno posto P5QL-E nije P45 kao P5Q nego stariji P43 čipset ?

Poslednja izmena:
ne znam bas za navedenu plocu,ali svaka ploca koja ima pci-e 1.0 podrzava pci-e graficke verzije 2.0. ja sam imao ati 3870 koja je pci-e 2.0,a bez problema je radila na ploci msi k9neo-f koja poseduje pci-e1.0 slot:type:

Poslednja izmena:
Doduse, Miki je naveo obrnutu kombinaciju. Ali u svakom slucaju, od male vajde je to iskustvo sa PCIe1.0 plocom i grafickom PCIe2.0.

evo danas sam probao baš P5Q i NX8600GT-TD256E-OC/D2 i radi normalno pa ako sa P5QL-E ne bude radilo dodacju 2k i uzeti P5Q :D

Miki ne prosipaj pamet! isuvise si navalentan ;) Prvo proveri, pa kucaj, hoces li mu ti sutra juriti garanciju, o neodgovorni covece :whip:

@CiraEcchi
Obidji kombinaciju :trust:
http://www.google.com/search?q=P5Q-...t:*&ie=UTF-8&oe=UTF-8&startIndex=&startPage=1
:wave:

edit:
Za ovakve neodgovorne odgovore bi trebalo uvesti warn sa sto vise poena!

po cemu je ovo neodgovoran odgovor,ja sam hteo da pomognem coveku,napisao sam svoja iskustva sa navedenim problemom i stojim iza toga.Takodje sam mu napisao da nisam siguran za tu kombinaciju koju je naveo. ti bas nemas pametnija posla nego da ispravljas krive drine:mad:,sta si ti kao neki dezurni advokat:p

Nazad
Vrh Dno