One na kojima radi stabilno,simpsonov 2.0 radi na 4 ghz,probaj pa vidi napon slobodno dizi do 1.7v i javi rezultate.A to sto ti je mnozilac zakljucan je sasvim normalno,eh kad bi ovi nasi inteli mogli da se otkljucavaju. :wave;mitnick je napisao(la):Imam Asus p4b533 i Intel 2.0Ghz
mnozioc mi je zakljuchan na 20
voltaza mi ide do 1.7
Koje su vrednosti za njega optimalne?
Za ovu temu sam totalni laik, od skora je pochela da me interesuje, tako da molim za malo duzi odgovor :boom:
Nisam ti rekao da krenes od 200,kreni ko sto ti Alexsandar rece od 133 pa dizi po jedan magistralu i avi dokle si stigo.mitnick je napisao(la):Kad podignem voltazu na 1.7 i magistralu procesora na 200 (moze do 400), mashina skroz stane, ne dize se sistem
Verovatno sam ja negde zeznuo
Molim te, reci mi shta tachno i na koliko da dizem u bios-u, totalni sam laik na ovu temu
Hobite postavi neki skor sa tim tvojim na 2.4 pa sa argumentom nastupi.Oderi nekog .Mali HoBiT je napisao(la):ma taj intel,toliko sam se razocarao u njega da je to neverovatno,shatro 1.600,overklokuje se do 2.880 a sve mi se cini da radi sporije od mog 1700+ @ 2.425MHz-a srecom pa ga nisam prodao,cak mi i buka njegovog kulera nedostaje.
sve u svemu bice bye,bye intelu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari