Šta je novo?

P4 1.8A @ 2.25 opterecenje !

• Začetnik teme Začetnik teme legend
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

legend

Čuven
Učlanjen(a)
29.06.2000
Poena
649
...pri normalnom radu sve je kako treba...mene interesuje sledece: koje programe treba da pokrenem i kako da ih setujem da bih opteretio masinu i video da li je pogodna za rad sa ovakvim o/c-om....ili bolje receno koji su to parametri koji mi govore da je procesor, iako pod o/c, stabilan. napominjem da bas i nemam iskustva sa ovim kao i da nemam bas neke programe za benchmarking....

znaci, kako da procenim da li je ovo maximum ili mozda moze jos i vise?

pozdrav i hvala

pa one programe koje ti koristis 😀 dakle ako se igras, ouverklokuj pa vidi jel igre stabilno rade...

ako radis u notepadu... to je vec druga prica 🙂

NIJEDAN !!!!!

Radi na tom taktu sigurno,ne gubi vreme na testove nego vozi.

...trenutno mi radi na 2.35 (18x130), i malo sam ga cacnuo sa burn testom iz sandre (cpu, multimedia i memorija) jedno 15 minuta, pa sam grebovao u divx, i sve radi...danas cu isto samo cu da stavim na 2.4, pa da vidimo....

Bez 133 MHz FSB-a (533 Quad Pumped) nisi nista uradio tj. bacio si novac...

legend je napisao(la):
...trenutno mi radi na 2.35 (18x130), i malo sam ga cacnuo sa burn testom iz sandre (cpu, multimedia i memorija) jedno 15 minuta, pa sam grebovao u divx, i sve radi...danas cu isto samo cu da stavim na 2.4, pa da vidimo....

Kakva si ti kukavica!!! Pa P4 se NE MOZE spaliti, nije ti to socijala AMD, rokaj odmah na 133 magistralu, pa odmah na 150 sa povecanim naponom!!!

Pozdrav!

student je napisao(la):
Kakva si ti kukavica!!! Pa P4 se NE MOZE spaliti, nije ti to socijala AMD, rokaj odmah na 133 magistralu, pa odmah na 150 sa povecanim naponom!!!

Pozdrav!

Nisam bas siguran da ce svaki 1.8A da ide na 2.7Ghz-a.

...radi i na 133 (2.4 ghz)....mislim da je to sasvim dovoljno...pa momci nisam ja kao vi, okoreli o/c-vac, ja sam momci amater.....na 2.4 ghz......

Sta bre dovoljno 2,4 !!!!

legend je napisao(la):
...radi i na 133 (2.4 ghz)....mislim da je to sasvim dovoljno...pa momci nisam ja kao vi, okoreli o/c-vac, ja sam momci amater.....na 2.4 ghz......
Ma bre poteraj to ko' zivotinja😀 .Slusaj ovamo!! Sve odsrafi do koske,i Vcore i Vmem pa onda restart,pa 150fsb....Ma intel je to,udri po njemu nemoj ga stedeti,Sinisa ti je lepo rekao.

Dokle vas dva lozaca mislite da palite coveka? 😀

Dok ne izgori?
Ma jok Intel je to. Inace pre neki dan covek donese dve masine sa dva izgorela morgana 1.2. Neki "strucnjaci" koji su mu namestali kulere ih nisu stavili kako treba, tako da nisu imali apsolutno nikakav kontakt sa procesorom (pasta na speezu netaknuta). I jos kaze radili su nedelju dana ok, i onda odjednom nista. Nedelju dan bez hladjenja? Nije mi jasno kako, al` s obzirom da covek nema pojma, sklon sam da mu poverujem.

<Mancha> je napisao(la):
Dok ne izgori?
Ma jok Intel je to. Inace pre neki dan covek donese dve masine sa dva izgorela morgana 1.2. Neki "strucnjaci" koji su mu namestali kulere ih nisu stavili kako treba, tako da nisu imali apsolutno nikakav kontakt sa procesorom (pasta na speezu netaknuta). I jos kaze radili su nedelju dana ok, i onda odjednom nista. Nedelju dan bez hladjenja? Nije mi jasno kako, al` s obzirom da covek nema pojma, sklon sam da mu poverujem.

Ma i jedan xp1600 je preziveo naopako stavljen cooler, dodirivali su se po obodu jedne strane plocice procesora 😀.

Dodjite na demonstraciju rada P4 1.6A@2130 bez ukljucenog fana na cooleru😀 😀 😀 .Jes da malko usporava ali radi😀

simpson H je napisao(la):
Dodjite na demonstraciju rada P4 1.6A@2130 bez ukljucenog fana na cooleru😀 😀 😀 .Jes da malko usporava ali radi😀

Ma skini kuler skroz, koji ce ti djavo. 😀 😛

E samo cekam da neko napise da Intelu u stvari treba dovoditi toplotu. 😀

Nazad
Vrh Dno