miha\zero
Čuven
- Učlanjen(a)
- 07.04.2002
- Poena
- 619
Imam Abit SA6 (i815EP) i Cumine 866/133. Kada u biosu stavim da je vrednost "In-Order Queue Depth" 4 racunar radi fantasticno brzo i generalno sam prilicno zadovoljan kako sve to radi, osim sto mi bilo koja vrsta video materijala zakucava racunar (okrenuo sam ga, skroz, skroz sam ga okrenuo, na krov). Znaci bilo da je uvodna animacija u NFS-U ili neki DIVX ili cak avi u nekom smesnom kodeku, nebitno, racunar se najkasnije u roku od 3 sekunde zakucava.
Kada se vrednost "In-Order Queue Depth" stavi na 1 (ima samo 1 i 4) onda se racunar ponasa dosta kilavo i generalno igre ne mogu da se igraju kako treba, ali video radi odlicno i bez IKAKVE zamerke.
Koliko sam ja uspeo da otkrijem vrednost 4 oznacava da se otkljucavaju pipeline-ovi na procesoru, a 1 da su iskljuceni.
Hajde ako neko zna ili ima ideju kako da enableujem pipeline-ove ili nesto trece nek kaze. Castim pitche (ne zenskog roda) ;P
M
Kada se vrednost "In-Order Queue Depth" stavi na 1 (ima samo 1 i 4) onda se racunar ponasa dosta kilavo i generalno igre ne mogu da se igraju kako treba, ali video radi odlicno i bez IKAKVE zamerke.
Koliko sam ja uspeo da otkrijem vrednost 4 oznacava da se otkljucavaju pipeline-ovi na procesoru, a 1 da su iskljuceni.
Hajde ako neko zna ili ima ideju kako da enableujem pipeline-ove ili nesto trece nek kaze. Castim pitche (ne zenskog roda) ;P
M