Šta je novo?

P2P program...

• Začetnik teme Začetnik teme Bokaco
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Bokaco

Čuven
Učlanjen(a)
31.10.2003
Poena
649
...koji moze da radi bez instalacije. Iskoristio bih prednosti brze veze na faxu, al kad nemam admin . prava da instaliram bilo sta, moram ovde da pitam za pomoc!
Pozdrav

@Bokaco
ako ti kojim slučajem treba i potpuno prenosivu varijantu, koja podešavanja drži u svom folderu, onda fajlove iz foldera
c:\Documents and Settings\*user*\Application Data\uTorrent
iskopiraj u folder gde je i exe fajl.

Hvala za ovo momci!
Bilo bi sve na fleshu, mada bih pre startovanja sve kopirao u neki folder na hardu.
Ima li nacin da se limewire ili emule poteraju ovako? Za muziku i kretke video fajlove mi sve ovo treba, a ova dva su mi gore radila posao kad nesto zatreba. Inace ne znam da li ima nesto bolje i sta je to. Sad cu vidim ovaj torent.
Pozdrav

Je l' ovo znači da na akademskoj mreži može da se poteraju p2p programčići?
Mene je par njih ubeđivalo da je to sve extra, ultra mega zaštićeno i da radi samo http.

Poslednja izmena:
Je l' ovo znači da na akademskoj mreži može da se poteraju p2p programčići?
Mene je par njih ubeđivalo da je to sve extra, ultra mega zaštićeno i da radi samo http.

Samo namestis proxy i furaj, to sam provalio da radi bar na ekonomskom.

Eto, a kuka se što se ne uvodi brzi internet u škole, kao deci bi doprinelo za obrazovanje...😀

proxy.ekof.bg.ac.yu 8080
🙂

E jos kad bi mi neko rekao gde flashget drzi svoja podesavanja moja sreca bi bila neizmerna.
Poz

Poslednja izmena:
FlashGet je provereno portabilan, samo iskopiraj njegov dir na flash i to je sve ...

pozd.

Ma ne sacuva mi onda podesavanje za izgled, kolone, pozadina, uostalom sva setovanja. Ista stvar kao kada instaliram novi win, pa onda moram da ga ponovo namestam iako ga ne istaliram.

proxy.ekof.bg.ac.yu 8080
🙂

E jos kad bi mi neko rekao gde flashget drzi svoja podesavanja moja sreca bi bila neizmerna.
Poz

OK. Proxy. I preko njega rade p2p programi? Mislim razumem za FlashGet al' utorrrent ... Svašta ... nekad nije administratorima mogla ni ptičica da proleti ...

@Bokaco
flashget podešavanja su u
HKEY_CURRENT_USER\Software\JetCar\JetCar
a listu fajlova drži u svom folderu (*.jcd)

Nazad
Vrh Dno