Šta je novo?

P2P Problemos

Masterchief

Čuven
Učlanjen(a)
31.12.2003
Poena
619
Priča kaže 'vako lepo ja skidao fajlove preko WinMX bez ikakvih problemos-a. I jednog dana Reinstalirah ja windows-e XP-ejca i uradio sve kako sam inače radio. Znači iskjučio SP1-icin izgovor za Firewall i pokrenem ja WinMX najzadnjiji. Kado ono :wall: :crash: :mad: :wall: :crash: mami... mu jeb.... te mu jeb.... go... jedno da ti je.... ma... bree. :crash: :crash: Neće pa neće. Ajde probah ja preko Kaaza-e Lite i Kaaza Media Desktop-a :wall:. Isti slučaj neće da se konektuje nikako. A da ne radi ni na sezampro-u, ni na verat-u, ni na neobee-u. Da nije možda do modema :trust: mislim pošto je krš najadniji (neki tamo Next tech. sa lucent chip-om driveri su: ma kakvi bre driver-i windows-e prepozna) kupljen daleke 1999. Koristim ga samo zato što nijedan drugi neće da se konektuje preko moje smrdljive centrale. Ajde ljudi pomažite ako neko zna šta je???????

O.K. ali meni i dalje ne radi Kaaza?

Poslednja izmena:
Kazaa nisam koristio ne pamtim

probaj eMule jer radi - jedan od najboljih p2p klijenata
(probaj i port da promenis neki preko 16000 npr)

Nego ovaj Italiano ga bre zamrsi žestoko ima li poente da se i ja njakam i da li će WinMX raditi kada zamenim host file. Nekako mi prirastao za srce. :)

Vrh Dno