Šta je novo?

P2P i SOCKS5 nekoliko pitanja.....

NightCrawler

Znamenit
Učlanjen(a)
15.03.2005
Poena
1,025
Vezan sam na LAN mrezhu u komshilku preko koje ide i wireless net...dosada sam koristio DC++ i druge P2P programe normalno jer sam na ruteru imao mapirane portove za to...e sada poshto se komshija dobio upozerenje od provajdera da ce da nam ukinu net zbog P2P programa i skidanja filmova malo se uprpio pa nam je sve te portove pozatvarao... 😡

Zbog toga sam prinudjen da koristim P2P sa proxyjem ali tu sada imam problem...

Konkretno:

1.Kod DC++ se radi o tome da imam "zhivi" SOCKS 5 proxy koji provereno radi ali preko njega nikako ne mogu da se nakachim ni na jedan hub a i kada uspem da se nakachim i odaberem neki fajl za skidanje download nece nikako da krene iako ima preko 15-tak usera online sa tim fajlom....

2.BitComet-Kod njega isto koristim SOCKS 5 proxy i kod njega uspevam da pokrenem download ali on nikako da predje 10KB....probao sam sa drugim SOCKS 5 proxyjem ali je opet isto...do torrent file-a jer ima preko 20 -30 seedera.. postji li neki nachin da se to nekako ubrza?

3.Da li uopshte ima svrhe da uzmem svoj neki ruter da ga prikljuchim i da sebi ponovo mapiram portove za P2P programe?

Nazad
Vrh Dno